Media

Survivor: Βρισηίδα και Ευρυδίκη έβαλαν τα κλάματα όταν άκουσαν ότι είναι υποψήφιες προς αποχώρηση!

Gossip-tv Team

Survivor: Η Βρισηίδα και η Ευρυδίκη είναι οι δύο νέες υποψήφιες προς αποχώρηση! 

Οι δύο κοπέλες ψηφίστηκαν από τους συμπαίκτες τους προς αποχώρηση μιας και η Μπλε ομάδα ήταν εκείνη που έχασε τον δεύτερο αγώνα ασυλίας. Η Βρισηίδα ψηφίστηκε σχεδόν παμψηφεί από την κάλπη ενώ η Ευρυδίκη προτάθηκε από τη Σοφιάννα που είχε κερδίσει λίγο πριν την ατομική ασυλία.

Να θυμίσουμε ότι τρίτος υποψήφιος για αυτή την εβδομάδα είναι πάλι παίκτης των Μπλε, ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ που χθες ψηφίστηκε, επίσης παμψηφεί ως υποψήφιος προς αποχώρηση.

Όταν η Ευρυδίκη πήρε τον λόγο από τον Γιώργο Λιανό για την υποψηφιότητά της, έβαλε τα κλάματα, καθώς συγκινήθηκε με την ιδέα ότι μπορεί να αποχωρήσει.

Όμως η συγκίνησή της έγινε ακόμα πιο μεγάλη όταν τον λόγο πήρε η Βρισηίδα η οποία θυμήθηκε όλα όσα έχουν περάσει μαζί στο παιχνίδι και τόνισε πως δεν θέλει να φύγει καμία από τις δύο από το Survivor.

Όπως είπε η Βρισηίδα, εκείνο που περίμεναν και οι δύο ήταν να είναι μαζί στην Ένωση, κάτι που δεν αποκλείεται να μη συμβεί καθώς ενδέχεται να αποχωρήσει μία από τις δύο αν το κοινό αποφασίσει να κρατήσει στο παιχνίδι τον νεοφερμένο Κωνσταντίνο Εμμανουήλ.

Δείτε το βίντεο με όσα είπαν οι δύο κοπέλες:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved