Media

Ένταση ανάμεσα στον Βασίλη Λαμπρόπουλο και τη μητέρα της Ρούλας: «Δεν θέλω να μιλήσω μαζί σας!»

Gossip-tv Team

Πάτρα: Μία άνευ προηγουμένου επίθεση έκανε η Ελένη Λεγάτου, μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου στον αστυνομικό συντάκτη των Νέων και του Βήματος Βασίλη Λαμπρόπουλο, λέγοντάς του μάλιστα ότι δεν έχει τίποτα να πει μαζί του. 

Αφορμή για να έρθουν σε επαφή οι δυο πλευρές ήταν μία καταγγελία συναδέλφου της Ελένη Λεγάτου, η κυρία Ασημακοπούλου, η οποία μιλώντας με γυρισμένη την πλάτη στο Live News, υποστήριξε ότι η μητέρα της Ρούλας ήταν εκείνη που είχε φέρει σε επαφή την κόρη της με τη σπιτονοικοκυρά για να την προσέχει.

Να θυμίσουμε ότι η Ελένη Λεγάτου είναι υπάλληλος στο πρόγραμμα "Βοήθεια στο σπίτι" του Δήμου Πατρέων. Όπως μάλιστα αποκάλυψε η ίδια, βρίσκεται στη συγκεκριμένη δουλειά εδώ και 21 χρόνια.

Οι καταγγελίες της κυρίας Ασημακοπούλου έκανε έξαλλη την Ελένη Λεγάτου η οποία θέλησε να παρέμβει ζωντανά στην εκπομπή και να αποκαταστήσει τη δική της αλήθεια. Όταν όμως ο Βασίλης Λαμπρόπουλος θέλησε να της κάνει μία ερώτηση πάνω στο θέμα, η Ελένη Λεγάτου τού είπε πως δεν θέλει να έχει καμία σχέση μαζί του και πως δεν θέλει να της κάνει καμία ερώτηση ενώ απείλησε ότι θα κινηθεί νομικά εναντίον της γυναίκας που μιλούσε για εκείνη καθώς ήταν όλα ψέματα.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved