Media

Αργύρης Αγγέλου: «Μετά το Παρά 5 είχα μείνει με 50 ευρώ. Δεν ήταν η πρώτη φορά που δεν είχα χρήματα»

Gossip-tv Team

Ο Αργύρης Αγγέλου παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και υπήρξε άκρως αποκαλυπτικός σχετικά με κάποια στιγμή της ζωής του, που είχε μείνει χωρίς χρήματα και είχε αγχωθεί πολύ. 

Είναι ένας από τους πολύ αγαπημένους ηθοποιούς του κοινού, οι οποίοι τον έχουν λατρέψει, ειδικά μέσα από τον ρόλο του Φώτη, τον οποίο και είχε ενσαρκώσει στη σειρά του MEGA "Στο Παρά Πέντε".

Ο Αργύρης Αγγέλου βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή "Στούντιο 4" και μίλησε με άκρως αποκαλυπτικό τόνο στην Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο. Πολύ πιο συγκεκριμένα, μίλησε για την στιγμή που μετά το "Παρά 4" είχε μείνει με μόλις 50 ευρώ, μιας και είχε επενδύσει ένα πολύ μεγάλο ποσό σε μια παραγωγή. Όπως είπε, το οικονομικό του θέμα λύθηκε με την πρόταση που είχε δεχτεί από το Dancing With the Stars.

Όπως είπε ο ίδιος χαρακτηριστικά: «Μετά την επιτυχία του Παρά Πέντε είχαμε μείνει με 50€ γιατί ότι χρήματα είχα μαζέψει τα έκανα όλα παραγωγή. Ήταν κάποια χρήματα που είχαμε βγάλει αλλά μία παραγωγή κοστίζει αρκετά χρήματα. Το αγαπούσα πολύ όμως και νομίζω ότι αν είχα πάρα πολλά λεφτά αυτό θα έκανα»

«Όταν είχα κάνει την επένδυση και περίμενα να αρχίσει να μου αποφέρει αλλά έτρεχε το δάνειο του σπιτιού, έτρεχαν οι λογαριασμοί οπότε ξαφνικά λέω παναγία μου τώρα θα ζητήσω πάλι χρήματα από τη μαμά και τον μπαμπά και τα αδέρφια μου. Με τρόμαξε πάρα πολύ. Ένα βράδυ καθόμουν σπίτι και είχα πάρει κάτι τηλέφωνα που μου χρωστούσαν κάτι χρήματα, δεν έβγαλα άκρη όμως. Εκείνη την στιγμή σκάει μήνυμα στο κινητό μου από την παραγωγή του DWTS και δόξα τω Θεώ πήγαν όλα πολύ καλά»

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved