Media

GNTM - Μαρία Μιχαλοπούλου: «Δουλεύω σε εταιρεία τηλεφωνικής εξυπηρέτησης για να μαζέψω ένσημα»

Gossip-tv Team

Η Μαρία Μιχαλοπούλου, την οποία γνωρίσαμε μέσα από το GNTM, μίλησε στο Happy Day και μεταξύ άλλων αποκάλυψε με τι ασχολείται σήμερα.

Η Μαρία Μιχαλοπούλου είπε: «Επειδή συνεχίζω τις επεμβάσεις για το χέρι μου και επειδή δεν μπορώ να σηκώνω βάρη και να ασκώ πίεση, αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να ασχοληθώ με το μόντελινγκ. Επειδή ήμουν όμως αρκετούς μήνες χωρίς δουλειά, τρελάθηκα μέσα στο σπίτι και έπιασε δουλειά σε τηλεφωνική εξυπηρέτηση για να μαζέψω τα ένσημα».

Και συνέχισε: «Το GNTM μου άνοιξε πόρτες στον χρηματικό τομέα, όμως έχει κλείσει και πόρτες. Καλό μου έκανε το GNTM γιατί καταρχάς πήρα εμπειρία. Αν κάποιος θέλει να διαφημίσει το μαγιό τους, δεν θα διαλέξει εμένα γιατί ο κόσμος αυτόματα, μπορεί να δει εμένα και όχι το μαγιό. Αυτό δεν το λέω με καμία έπαρση είναι γεγονός».

Όσον αφορά το αιμμαγγείωμα, η Μαρία Μιχαλοπούλου είπε: «Η ζωή μου θα αλλάξει αρκετά μόλις κάνω το χειρουργείο στο χέρι μου, αλλά δεν μπορεί να το καταλάβει ο κόσμος ούτε οι δικοί μου άνθρωποι. Εγώ μπορεί να χτένιζα τα μαλλιά και αυτό μπορεί να πρηζόταν. Φοβάμαι ότι αν πέσω και το χτυπήσω, θα πεθάνω. Μικρή πάθαινα κρίσεις πανικού και λιποθυμούσα από το φόβο μου στην ιδέα ότι θα το χτυπήσω…».

Δείτε το απόσπασμα παραπάνω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved