Media

Ρούλα Πισπιρίγκου: Άφωνη η Σταματίνα Τσιμτσιλή – «Αυτό που μου λέτε είναι σοκαριστικό» (Video)

Gossip-tv Team

O δημοσιογράφος Γιώργος Αναστασόπουλος της εφημερίδας Πελοπόννησος προέβη σε νέες αποκαλύψεις στον αέρα της εκπομπής, Happy Day για την υπόθεση της Πάτρας και τη Ρούλα Πισπιρίγκου και η Σταματίνα Τσιμτσιλή «έμεινε κάγκελο»!

Όπως εξήγησε ο ίδιος, η Ρούλα Πισπιρίγκου, τον Νοέμβριο του 2020, δηλαδή μετά το θάνατο της Μαλένας επισκέφτηκε μια καφετζού. Τότε, μέσα σε όλα τα άλλα τα οποία συζήτησαν, η Ρούλα τη ρώτησε «αν αρρωστήσουν τα παιδιά μου ή πάθουν κάτι χειρότερο, θα γυρίσει ο Μάνος;».

Η καφετζού είπε στην εφημερίδα Πελοπόννησος: «Ονομάζομαι Α.Ν. και θέλω να σας πω, κι αυτό είμαι διατεθειμένη να το καταθέσω και ενόρκως στην Εισαγγελία ή στην Αστυνομία, πως η Ρούλα Πισπιρίγκου με είχε ρωτήσει στη διάρκεια του «καφέ» αν ο άνδρας της επιστρέψει πίσω από τη στιγμή που το παιδί της αρρωστήσει»!

Η καφετζού Α.Ν. της είπε κάποια πράγματα και τότε με ψυχρό ύφος η Ρούλα Πισπιρίγκου την ρώτησε: «Να σου πω, αν αρρωστήσει το παιδί, αυτός θα έρθει πίσω»; Η γυναίκα έπαθε σοκ. Νόμιζε ότι της το έλεγε χάριν αστειότητος. «Δεν ξέρω αν θα γυρίσει αυτός σε σένα, αλλά είναι βέβαιο ότι θα ενδιαφερθεί για τα παιδιά, όπως θα έκανε κάθε πατέρας. Ακόμη κι αν είναι χωρισμένος…» της απάντησε. «Ναι, καλά καλά…» ήταν η ανταπάντηση της Πισπιρίγκου.

«Αυτό που μου λέτε είναι σοκαριστικό! Συγνώμη, εντάξει κύριε Αναστασόπουλε», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Και η Τίνα Μεσσαροπούλου πρόσθεσε: «Έχω ανατριχιάσει με αυτά που ακούω».

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή, Happy Day!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved