Media

Ματσούκα: «Έβγαλα χρήματα από την τράπεζα και πλήρωσα για να μην βγει το εξώφυλλο που είχα κάνει»

Gossip-tv Team

Η Δήμητρα Ματσούκα παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και υπήρξε άκρως αποκαλυπτική σχετικά με την περίοδο που έκανε διαρκώς εξώφυλλα. 

Είναι μια ηθοποιός, που έχει αγαπηθεί πολύ από το τηλεοπτικό κοινό, μιας και οι ίδιοι την έχουν λατρέψει όχι μόνο για το υποκριτικό της ταλέντο, αλλά και για τον ιδιαίτερο χαρακτήρα της.

H Δήμητρα Ματσούκα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή "Στούντιο 4" και προχώρησε σε μια εξομολόγηση εκ βαθέων στην Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο. Η ίδια μίλησε για την καριέρα της, για τις δουλειές που έχει πραγματοποιήσει, αλλά και για εξώφυλλα, που είχε κάνει παλαιότερα σε περιοδικά και έχουν συζητηθεί πολύ. Μάλιστα, η ηθοποιός είπε και μια ιστορία στους παρουσιαστές όπου για να μην βγει ένα εξώφυλλο, που δεν της άρεσε είχε πάει στην τράπεζα, έβγαλε χρήματα και πλήρωσε, για να μην βγει το εξώφυλλο.

Όπως η ίδια ανέφερε χατακτηριστικά: «Κάπου στο τέταρτο πέμπτο εξώφυλλο, αυτό συνέβη το 2004, είπα τέλος ως εδώ. Και δεν ξαναέκανα ποτέ. Δεν άντεχα να είμαι έρμαιο αυτής της αγοραίας ας πούμε διάθεσης του να πουλήσουμε… Ενώ μέσα οι φωτογραφίες ήταν αντάξιες των ξένων περιοδικών. Δεν μου άρεσε αυτή η εξαπάτηση, γιατί πάντοτε δίναμε τα χέρια για το τι θα μπει και πάντα έμπαινε κάτι άλλο και πάντα ο ένας κατηγορούσε τον άλλον...

Ξέρετε τι γνωστή ιστορία που έχω βγάλει 500 χιλιάδες δραχμές για να μην μπει εξώφυλλο. Έγινε ένα εξώφυλλο που δεν μου άρεσε, μια αντιγραφή εξωφύλλου που είχε κάνει η Μπελούτσι και μου είχαν πει ότι αν δεν σου αρέσει δεν θα μπει μην ανησυχείς. Λέω δεν μου αρέσει, δεν θα μπει λοιπόν. Και μου είπαν ότι θα μπει γιατί έχει κοστίσει αυτή η φωτογράφιση.

Έφυγα, πήγα στην τράπεζα, πήρα 500 χιλιάδες, γύρισα και όταν έβγαλα τα χρήματα πετάχτηκαν στην άλλη άκρη του γραφείο σαν να έβγαζα βόμβα. Τελικά, ξαναέγινε η φωτογράφιση και ήμουν πιο ευχαριστημένη»

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved