Media

Ελλάδα έχεις Ταλέντο: Ο δεύτερος ημιτελικός με... άρωμα τελικού- Διαγωνίζονται τρία golden buzzer!

Gossip-tv Team

Ελλάδα έχεις Ταλέντο: Το επεισόδιο του Σαββάτου 9 Απριλίου αποτέλεσε τον δεύτερο ημιτελικό του φαντασμαγορικού σόου, ο οποίος και έκρυβε πολλές εκπλήξεις. 

Είναι το αγαπημένο σόου ταλέντων, το οποίο και πρωταγωνιστεί στην τηλεοπτική πραγματικότητα τα τελευταία χρόνια, με τους τηλεθεατές να το παρακολουθούν διαρκώς και χωρίς πραγματικά να χάνουν επεισόδιο.

Το σημερινό επεισόδιο του Ελλάδα έχεις Ταλέντο αποτέλεσε τον δεύτερο μεγάλο ημιτελικό του σόου, μέσα από τον οποίο θα κριθούν ποιοί είναι εκείνοι οι τρεις, οι οποίοι θα περάσουν στον μεγάλο τελικό και θα είναι ετοιμοι να διεκδικήσουν το μεγάλο έπαθλο των 50.000 ευρώ.

Υπεθυμίζεται ότι από τον πρώτο ημιτελικό της περασμένης εβδομάδας, πέρασαν ήδη στο μεγάλο τελικό, καλύπτοντας τρεις θέσεις ήδη, η η 14χρονη τραγουδίστρια Ευφραιμία Χαλιλοπούλου και οι Christian Weddy & Melanie Simic και ο Δημήτρης Τσίγγος.

Ο Σταύρος Σβήγκος και ο Νικόλας Ράπτης, λίγο πριν υποδεχτούν τους κριτές, ανακοίνωσαν στους τηλεθεατές, αλλά και στο κοινό, το πως ακριβώς θα ακολουθηθεί η διαδικασία, με σκοπό να αναδειχθούν οι επόμενοι τρεις, που θα περάσουν στον τελικό.

Πολύ πιο συγκεκριμένα, μετά από την παρουσίαση όλων των act στη σκηνή του σόου, οι κριτές πρόκειται να επιλέξουν τους καλύτερους 5, εκείνους οι οποίοι τα κατάφεραν φανταστικά. Από εκείνους, οι δυο θα πάρουν απευθείας το εισητήριο για τον μεγάλο τελικό, ενώ οι υπόλοιποι θα τεθουν σε ψηφοφορία του κοινού, όπου θα επιλεγεί και ο τρίτος.

Τέλος, ο συγκεκριμένος ημιτελικός, όπως είπε ο Νικόλας Ράπτης, θα έχει... άρωμα τελικού, αφού θα διαγωνιστούν τρία golden buzzer, ανεβάζοντας το επίπεδο στα ύψη.

Δείτε το βίντεο με την έναρξη του σόου παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved