Media

Ελλάδα έχεις Ταλέντο: Ο 17χρονος συγκίνησε τους κριτές- Τραγούδησε Αντώνη Βαρδή και έκλαιγαν όλοι!

Gossip-tv Team

Ελλάδα έχεις Ταλέντο: Στο σημερινό επεισόδιο (9-4) παρακολουθήσαμε τον δεύτερο ημιτελικό του μουσικού σόου, με τις προσπάθειες των διαγωνιζόμενων να ανεβάζουν τον πήχη στα ύψη, λίγο πριν την ανάδειξη του μεγάλου νικητή.

Είναι ένα από τα αγαπημένα σόου ταλέντων, το οποίο και οι τηλεθεατές έχουν αγαπήσει ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια, μιας και το παρακολουθούν ανελλιπώς.

Στον σημερινό ημιτελικό του Σαββάτου 9 Απριλίου, παρακολουθήσαμε με πολύ μεγάλη αγωνία κάποιες ιδιαίτερες προσπάθειες από τους διαγωνιζόμενους, οι οποίοι και έβαλαν τα δυνατά τους, με σκοπό να καταφέρουν να περάσουν στον μεγάλο τελικό και να διεκδικήσουν το μεγάλο έπαθλο των 50.000 ευρώ.

Ο 17χρονος Ανδρέας Πεχλιβάνης είχε μαγέψει ήδη από την οντισιόν του τους κριτές, που είχε ερμηνεύσει το τραγούδι της Ελένης Βιτάλη "Μακριά μου να φύγεις". Η Έλενα Χριστοπούλου μάλιστα του είχε πει και την χαρακτηριστική ατάκα: "Μην φύγεις ποτέ μακριά μου". Στην προσπάθειά του για τον ημιτελικό, ο 17χρονος διαγωνιζόμενος είχε επιλέξει να ερμηνεύσει το τραγούδι "Έσπασε η νύχτα δυο κομμάτια", που είχε ερμηνεύσει και γράψει ο αείμνηστος Αντώνης Βαρδής.

Όση ώρα τραγουδούσε, οι κριτές είχαν βουρκώσει και μάλιστα μόλις ολοκλήρωσε την εμφάνισή του, η Κρυσταλλία σηκώθηκε στην σκηνή να τον αγκαλιάσει, λέγοντάς του με δακρυσμένα μάτια: "Δεν αντέχω, κρατιέμαι τόση ώρα, ήσουν μαγικός σήμερα."

Δείτε το σχετικό βίντεο με την ερμηνεία του Ανδρέα Πεχλιβάνη παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved