Media

Survivor: Ο Εμμανουήλ έκανε έκκληση στους Μπλε να μην τον ψηφίσουν και έγινε το... «έλα να δεις»!

Gossip-tv Team

Survivor: Μετά την ήττα των Μαχητών, ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ θέλησε να κάνει μια παράκληση στους συμπαίκτες του, μιας και δεν θεωρούσε δίκαιο να ψηφιστεί στο συμβούλιο του νησιού.

Ο παίκτης της Μπλε ομάδας έκανε μια ανατροπή, μιας και θέλησε να ζητήσει από τους συμπαίκτες του να μην τον ψηφίσουν στο επερχόμενο συμβούλιο του νησιού.

Μετά από την ήττα τους, οι Μαχητές έδειχναν να είναι πολύ στενοχωρημένοι, μιας και δεν κατάφεραν να κερδίσουν την πολυπόηθητη ασυλία, που τόσο πολύ προσπάθησαν για αυτό. Ο Γιώργος Λιανός έδωσε τον λόγο στον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ, του οποίου η απόδοση ήταν πολύ καλύτερη από κάθε άλλη φορά. Ο παίκτης μάλιστα, θέλησε να ευχαριστήσει δημόσια τους συμπαίκτες του, αλλά και τους παίκτες των Διασήμων, για τα συγχαρητήρια που του έδωσαν, μιας και χάρηκαν πολύ για την απόδοσή του.

Για τον λόγο αυτό, ο Κωνσταντίνος θέλησε να ζητήσει από τους συμπαίκτες του να μην τον ψηφίσουν στο συμβούλιο, μιας και ο ίδιος θεωρεί ότι διαρκώς βελτιώνεται και δεν του αξίζει να ψηφιστεί σε αυτό το σημείο από τους υπόλοιπους. Ο Ντάλλας, ο Άρης Σοϊλέδης και η Σοφιάννα Αβραμάκη διαφώνησαν κάθετα μαζί του και του είπαν ότι ο τρόπος που το ζητάει αυτό είναι απαράδεκτος και ότι δεν γίνεται να κάνει επίκληση στο συναίσθημα.

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved