Media

Survivor: Κατέρρευσε ο Τάκης Καραγκούνιας- «Τρόμαξε» τους συμπαίκτες του μετά τον αγώνα!

Gossip-tv Team

Survivor: Ο Τάκης Καραγκούνιας προσπάθησε να δώσει τον καλύτερό του εαυτό, αλλά έδειξε ότι δεν αντέχει άλλο σωματικά, μιας και δεν έχει καθόλου ενέργεια, για να αγωνιστεί, όπως θα ήθελε. 

Μετά από το run του, ο παίκτης "τρόμαξε" τους συμπαίκτες του, μιας και είχε ασπρίσει και έδειχνε ότι δεν μπορεί άλλο χωρίς φαγητό.

Στο επεισόδιο της Κυριακής 10 Απριλίου, Διάσημοι και Μαχητές "ρίχτηκαν" στη μάχη, για να κερδίσουν τον πρώτο αγώνα ασυλίας, ο οποίος και ήταν ιδιαίτερα απαιτητικός και απαιτούσε ταχύτητα, ισορροπία, αλλά και συγκέντρωση στον στόχο. Η ομάδα των Διασήμων είχε ένα μικρό προβάδισμα έναντι των Μαχητών, μιας και οι παίκτες είχαν κερδίσει το τελευταίο έπαθλο φαγητού, αλλά και το quiz game, στο οποίο είχαν απολαύσει γλυκό. Αυτό σήμαινε αυτόματα ότι εκείνοι είχαν πολύ περισσότερη ενέργεια έναντι των Μπλε, οι οποίοι είχαν να φάνε πολλές μέρες.

Ο Τάκης Καραγκούνιας, μετά από το run του έδειχνε να είναι καταρρακωμένος, όχι μόνο επειδή δεν τα κατάφερε να κερδίσει έναν πόντο για την ομάδα του, αλλά κυρίως διότι δεν μπορούσε να αντέξει άλλο τις κακουχίες. Οι συμπαίκτες του τον βοήθησαν, δίνοντάς του νερό, με τον ίδιο να δείχνει να συνέρχεται κατά κάποιον τρόπο, ενώ η Θωμαΐς Εμμανουηλίδου του είπε χαρακτηριστικά: "Είναι η ζέστη, είσαι δυνατός, θα αντέξεις..."

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved