Media

Survivor: Άγριος καβγάς στην καλύβα των Μπλε - Το spoiler για την ομάδα που κερδίζει την ασυλία

Gossip-tv Team

Survivor: To αποψινό επεισόδιο θα είναι πάλι γεμάτο ένταση, θυμό και καβγάδες. 

Και η καλύβα των Μπλε θα γίνει... πεδίο μάχης με πρωταγωνιστή τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ ο οποίος φαίνεται να έχει φτάσει εκτός ορίων τους συμπαίκτες του.

Ακόμα και ο Ταλάντσεβ που είναι πάντα τόσο ήρεμος και προσηλωμένος στο αγωνιστικό κομμάτι βγήκε εκτός εαυτού, δείχνοντας αγανακτισμένος με τη συμπεριφορά του γνωστού make up artist.

Στην όλη ένταση θα εμπλακούν όπως θα δούμε απόψε και άλλοι παίκτες των Μαχητών με τους Γιώργο Ταλάντσεβ, Τάκη Καραγκούνια και Σπύρο Μαρτίκα να χάνουν την ψυχραιμία τους και να ξεσπούν κατά του make up artist, με τον τελευταίο να περνά την αντεπίθεση και να επιστρέφει το… γάντι, αλλά και τους χαρακτηρισμούς.

Λίγο αργότερα, οι δύο ομάδες θα βρεθούν αντιμέτωπες σε έναν από τους πιο κρίσιμους αγώνες ασυλίας της χρονιάς. Κι αυτό γιατί η ομάδα που θα κερδίσει θα βρεθεί με το μισό… πόδι στον πρώτο μεγάλο σταθμό του φετινού SURVIVOR, στο Πάρτι Της Ένωσης!

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που έρχονται από τον Άγιο Δομίνικο, η ομάδα που θα κερδίσει τον πρώτο αγώνα είναι οι... Μπλε! Αυτό σημαίνει ότι οι Κόκκινοι θα συνεχίσουν για τρίτη φορά το σερί των νικών τους γιατί να θυμίσουμε ότι την προηγούμενη εβδομάδα κατάφεραν να κερδίσουν και τις δύο ασυλίες.

Δείτε το τρέιλερ παραπάνω:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved