Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Η πρώτη ανάρτηση μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα: «Επιτέλους συστηθήκαμε»
Showbiz

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Η πρώτη ανάρτηση μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα: «Επιτέλους συστηθήκαμε»

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου επέστρεψε το απόγευμα του Σαββάτου 9 Απριλίου στην Ελλάδα, με την ίδια να εμφανίζεται στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος αρκετά ανανεωμένη και χαμογελαστή. 

Πρόκειται για μια από τις παίκτριες του φετινού κύκλου του Survivor, η οποία και σχολιάστηκε πολύ και για τις επιδόσεις της στους απαιτητικούς στίβους μάχης, αλλά και για το γεγονός ότι ποτέ της δεν το έβαλε κάτω.

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου επέστρεψε στην Ελλάδα μετά το Survivor, με την ίδια να νιώθει πιο γεμάτη από ποτέ, από μια εμπειρία, που ήθελε πάντοτε να ζήσει. Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου μέσα στο παιχνίδι είχε δημιουργήσει πολύ ισχυρούς δεσμούς με κάποιους παίκτες, με τους οποίους φυσικά και θα συνεχίσει να έχει πολύ φιλικές σχέσεις, αλλά και πολλές εντάσεις με άλλους, με τους οποίους και έχει ξεκαθαρίσει ήδη μέσα από το ριάλιτι ότι δεν θα ήθελε να έχει καμία απολύτως επαφή.

Η ίδια, πριν από το Survivor ήταν αρκετά ενεργή στα social media, και συνεχώς ενημέρωνε τους followers της για την καθημερινότητά της, κάτι που έκανε και το βράδυ του Σαββάτου, με ένα νέο ποστ, το οποίο και στην ουσία ήταν ένα φωτογραφικό άλμπουμ από την υπέροχη εμπειρία που έζησε στον Άγιο Δομίνικο, παλεύοντας καθημερινά για την επιβίωσή της.

Η ίδια έγραψε χαρακτηριστικά στην δημοσίευσή της: "Σημείο σταθμός αυτό το ταξίδι για εμένα… Στην γη αυτήν που οι άνθρωποι έχουν άλλην αίγλη … Δοτικοι ,χαρούμενοι ,ευλογημένοι, τραγουδούν, μάχονται για την πραγματική επιβίωση κ είναι έτοιμοι να σου προσφέρουν από το οποίο ελάχιστο υστέρημα τους... Άνθρωποι όμορφοι🙏 Εζησα 4 μήνες σχεδόν κοντά σε αυτήν την γη περπατωντας την κ ένα μεγάλο μου κομμάτι έχει αφεθει πίσω . . .Βαθιά συγκινημένη... Σας ευχαριστώ όλους για την αγάπη σας κ χαίρομαι που <<επιτέλους συστηθήκαμε >> ♥️"

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved