Media

Survivor: Στάθης Σχίζας: «Είδαμε έναν Εμμανουήλ από άλλον πλανήτη. Έκανε ένα χυδαίο ξέσπασμα»

Gossip-tv Team

Survivor: Στο σημερινό επεισόδιο (10-4) είδαμε τον Στάθη Σχίζα να βγάζει τα δικά του συμπεράσματα σχετικά με την αντίπαλη ομάδα των Μαχητών. 

Είναι το αγαπημένο ριάλιτι επιβίωσης, το οποίο και οι τηλεθεατές έχουν αγαπήσει μοναδικά τα τελευταία χρόνια, μιας και το παρακολουθούν ανελλιπώς και χωρίς να χάνουν επεισόδιο.

Στο επεισόδιο της Κυριακής 10 Απριλίου, είδαμε ότι έγινε μεγάλη συζήτηση και στις δυο ομάδες, η οποία αφορούσε τον επικείμενο πρώτο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας και το γεγονός ότι καμία ομάδα εν τέλει δεν θα είχε συμφέρον να χάσει κάποιον παίκτη. Διάσημοι και Μαχητές δήλωσαν πανέτοιμοι να ριχτούν στη μάχη για τον αγώνα ασυλίας, μιας και όλοι τους θα ήθελαν να πάνε στο συμβούλιο του νησιού, ως απλοί παρατηρητές.

Ο Στάθης Σχίζας, σχολιάζοντας την ομάδα των Μαχητών, έκανε λόγο για τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ και για το ξέσπασμά του στο προηγούμενο αγώνισμα, που είχε ως έπαθλο το φαγητό. Ο ίδιος είπε ότι ο παίκτης των Μαχητών βγήκε εκτός εαυτού και όλο αυτό που αντίκρυσαν δεν το είχαν ξαναζήσει με τον συγκεκριμένο παίκτη, μιας και δεν είχε δείξει ποτέ ότι εκνευρίζεται έντονα και φωνάζει.

Δείτε το σχετικό βίντεο με όσα είπε παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved