Media

Κατερινόπουλος για Μάνο Δασκαλάκη: «Σιγά ρε άντρα! Γιατί δε τα λες…;» (Video)

Gossip-tv Team

 Ο Θανάσης Κατερινόπουλος μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του star με τη Μάρα Ζαχαρέα για την υπόθεση της Πάτρας και τόνισε ότι θεωρεί πως τόσο η κατηγορούμενη Ρούλα Πισπιρίγκου όσο και ο Μάνος Δασκαλάκης κινούνται συντονισμένα και μέσω των συνεντεύξεών τους στέλνουν μηνύματα ο ένας προς τον άλλον.

Αρχικά τόνισε ό Ταξίαρχος εν Αποστρατεία: «Αν ο Μάνος αυτή τη στιγμή μιλήσει, την επόμενη μέρα θα αντιμετωπίσει πρόβλημα, διότι σίγουρα γνωρίζει. Μπορεί να κατηγορηθεί τουλάχιστον για παρασιώπηση εγκλήματος».

Και πρόσθεσε ο Θανάσης Κατερινόπουλος: «Τα μηνύματα τα στέλνουν μεταξύ τους μέσω των καταθέσεων. Μόνο και μόνο το γεγονός ότι και οι δύο γονείς πήγαν στον γιατρό και του είπαν “περιορίσου στα καθήκοντα σου” δείχνει ότι κάτι άλλο υπάρχει από πίσω» σχετικά με την προειδοποίηση που έδωσε το ζευγάρι στον Δ/ντη ΜΕΘ όταν άρχισε να υποπτεύεται ότι κάτι δεν πάει καλά με τη Τζωρτζίνα.

Και υπογράμμισε: «Ο Μάνος Δασκαλάκης θα έπρεπε να ανοίξει τα χαρτιά του στην κατάθεση του. Όμως εκεί της πλέκει το εγκώμιο (σ.σ. Πισπιρίγκου). Από την άλλη θέλει και την έξωθεν καλή κοινωνική μαρτυρία γι’ αυτό και στα ΜΜΕ βγαίνει και λέει όσα λέει: “Δώστε μου μισή ώρα να μπω μέσα στο κελί”. Σιγά ρε άντρα! Γιατί δε τα λες αυτά στην κατάθεση σου;»!

Δείτε το απόσπασμα παραπάνω!

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved