Media

Ελένη Μενεγακη: Η συγκίνηση on air - «Τι να πει κανείς…» (Video)

Gossip-tv Team

Η Έφη Πασχαλίδου είναι μία μητέρα που μεγαλώνει μια κόρη με Σύνδρομο των Αγγέλων και η Ελένη Μενεγάκη συγκινήθηκε με την εξομολόγησή της.

Η Έφη Πασχαλίδου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» για τη ζωή της με το παιδί της που έχει διαγνωστεί με το «Σύνδρομο των Αγγέλων».

«Απέκτησα παιδί μετά από μεγάλη προσπάθεια. Έξι μήνες μετά τη γέννηση του καταλάβαμε ότι κάτι ιδιαίτερο συμβαίνει» δηλώνει.

Δυόμιση χρόνια μετά τη γέννηση της Κατερίνας – Μαρίας, οι γονείς της έμαθαν ότι πάσχει από το Σύνδρομο Angelman.

«Για τα παιδιά με το Σύνδρομο Αngelman κάθε μέρα είναι ένας αγώνας. Το παιδί μου, μου εκφράζει την αγάπη του με τον τρόπο που μπορεί: με πολλές αγκαλιές και φιλιά» αναφέρει η Έφη Πασχαλίδου.

Όπως λέει ο μεγαλύτερος φόβος ενός γονέα σε τέτοιες περιπτώσεις είναι τι θα απογίνει το παιδί του όταν εκείνος φύγει από τη ζωή. Στη συνέχεια μίλησε για το πώς έφτασε στο σημείο να «αγκαλιάσει» και να αποδεχτεί την αναπηρία του παιδιού της.

«Καμιά φορά νομίζουμε ότι η αποδοχή είναι παραίτηση. Δεν ισχύει αυτό» δηλώνει.

«Αν ανοίξουμε την καρδιά και τη ψυχή μας θα αντιληφθούμε ότι τα παιδιά με αναπηρίες μας δίνουν πολλές χαρές» συμπληρώνει.

H Ελένη μετά την εξομολόγησή της είπε συγκινημένη: «Είπε μεγάλες αλήθειες… Η γυναίκα μίλησε από την καρδιά της με πολλή αγάπη και ευαισθησίες… Το πρώτο πράγμα που θέλω να πω είναι ότι ο μεγαλύτερος φόβος των γονιών και πόσο μάλλον όταν ένα παιδί θέλει ιδιαίτερη φροντίδα είναι τι θα απογίνει το παιδί μου αν εγώ δεν ζω να είμαι δίπλα του. Αυτό πραγματικά… τι να πει κανείς… Για έναν γονιό το παιδί του είναι πάνω απ όλα »!

Δείτε το απόσπασμα παραπάνω από την εκπομπή του Mega, Ελένη με την Ελένη Μενεγάκη!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved