Media

X Factor: Ο υποψήφιος ξεπέρασε τις προσδοκίες των κριτών- Πέρασε στην επόμενη φάση και το πανηγύρισε

Gossip-tv Team

X Factor: Ο Κωνσταντίνος Μπόρεκ κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση, εντυπωσιάζοντας, για ακόμα μια φορά, τους κριτές, οι οποίοι του έδωσαν το πολυπόθητο "ναι".

Η διαδικασία του bootcamp έδειξε να είναι αρκετά δύσκολη για κάποιους, οι οποίοι ανυπομονούσαν να μάθουν το αποτέλεσμα και το αν πέρασαν στην επόμενη φάση.

Στο επεισόδιο του Σαββάτου 16 Απριλίου, είδαμε ότι οι παίκτες, που είχαμε δει στις οντισιόν του X Factor έβαλαν τα δυνατά τους, για να καταφέρουν να κερδίσουν μια θέση στην διαδικασία των chair challenge. Ανάμεσά τους ήταν και ο Κωνσταντίνος Μπόρεκ, ο μουσικός παραγωγός που είχε "ξετρελάνει" τον Χρήστο Μάστορα από την οντισιόν του.

Ο Κωνσταντίνος Μπόρεκ, όπως είχε υποσχεθεί άλλωστε στους κριτές, είχε έρθει με μια τραγουδίστρια, ενώ εκείνος τους εντυπωσίασε και πάλι με το ενδιαφέρον εγχείρημά του. Η ανατρεπτική ματιά του νεαρού καλλιτέχνη γύρω από γνωστά κομμάτια της ελληνικής μουσικής σκηνής ήταν κάτι που ενθουσίασε τους κριτές του X-Factor, με αποτέλεσμα να του δώσουν το «ναι» για μια ακόμα… πρόκριση.

Ο ίδιος δεν το πίστευε ενώ όταν έφυγε από το πλατό, ξεκίνησε να χοροπηδάει μαζί με την τραγουδίστρια.

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved