Media

X Factor: Οι υποψήφιοι ξέχασαν τα λόγια και απογοήτευσαν τους κριτές- Ανάμεσά τους και η Λεοντίτση!

Gossip-tv Team

X Factor: Με κάποιους από τους διαγωνιζόμενους να ξεχνούν τα λόγια τους, οι κριτές αποφάσισαν να μην συνεχίσουν μαζί τους στην επόμενη φάση, μιας και δεν τα κατάφεραν να έχουν μια άρτια εμφάνιση. 

Ανάμεσα στους παίκτες που αποχώρησαν σε αυτό το σημείο του διαγωνισμού, ήταν η Σοφία Λεοντίτση, αλλά και ο στενός συνεργάτης της Δήμητρας Κατσαφάδου.

Στην φάση του bootcamp, οι vocal coaches χωρίζουν τους παίκτες σε ομάδες, βάσει του στυλ που πρεσβεύουν ως καλλιτέχνες και τους αναθέτουν ένα συγκεκριμένο τραγούδι, για να το τραγουδήσουν μπροστά στους κριτές. Σε εκείνους που είχαν αρκετά λαϊκή φωνή, οι coach χώρισε τους παίκτες σε ντουέτα και έτσι παρουσίασαν τα τραγούδια τους μπροστά στους τέσσερις κριτές.

Όλες οι προσπάθειες ήταν κάτω του μετρίου, με τους παίκτες να έχουν καταρρακωθεί από το άγχος τους και να μην καταφέρνουν να περάσουν στην επόμενη φάση. Πολύ πιο συγκεκριμένα, οι τέσσερις κριτές του X-Factor τόνισαν ότι το επίπεδο του φετινού διαγωνισμού είναι αρκετά υψηλό, με αποτέλεσμα τα κριτήρια για το εισιτήριο στην επόμενη φάση να είναι αρκετά αυστηρά και έτσι κανείς τους δεν κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση.

Ορισμένοι προσπάθησαν να δικαιολογηθούν, αλλά δεν ήταν αρκετό.

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved