Media

X Factor: H 1η φάση των bootcamp και οι διαφωνίες των κριτών- Η ανατροπή που κανείς δεν περίμενε!

Gossip-tv Team

X Factor: Μετά από την πρώτη φάση των auditions, το bootcamp έρχεται για να... ταράξει τα νέρα, μιας και για πολλούς αυτή η φάση κρύβει πολλές εκπλήξεις. 

Είναι το αγαπημένο μουσικό σόου, το οποίο και έχει αγαπηθεί πολύ από το τηλεοπτικό κοινό, οι οποίοι και πλέον τα παρακολουθούν συνεχώς και χωρίς να χάνουν επεισόδιο.

Το επεισόδιο του Σαββάτου 16 Απριλίου αποτέλεσε και την πρώτη φάση του bootcamp, για την οποία οι υποψήφιοι ανυπομονούσαν, μιας και θα είχαν την ευκαιρία να τραγουδήσουν και πάλι μπροστά στους κριτές και να δείξουν τις δυνατότητές τους. Η πρώτη φάση του bootcamp είχε να κάνει με το να κρίνουν οι τέσσερις coaches την προσπάθεια των διαγωνιζόμενων.

Για κάποιους διαγωνιζόμενους, οι κριτές ήταν σίγουροι για τις δυνατότητες τους και μια θέση στα chair challenge ήταν ήδη δική τους. Για αυτό, οι κριτές επέλεξαν να μην τους ξαναδούν στο bootcamp. Αυτή ήταν και η ανατροπή, που περίμενε ορισμένους από τους υποψήφιους.

Μόλις τους φώναξαν οι κριτές για να τους ανακοινώσουν τα νέα, εκείνοι δεν πίστευαν στα αυτιά τους, μιας και ο Στέλιος Ρόκκος τους είπε ότι τους περιμένουν πολύ δύσκολα και απαιτητικά πράγματα, αλλά επειδή ξεχώρισαν από τις audition, τους άξιζε μια θέση στα chair challenge.

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved