X Factor: Ο Ανδρέας Γεωργίου αποκαλύπτει όσα θα δούμε απόψε στο bootcamp
Media

X Factor: Ο Ανδρέας Γεωργίου αποκαλύπτει όσα θα δούμε απόψε στο bootcamp

X Factor: Ο Ανδρέας Γεωργίου μίλησε στην εκπομπή Χαμογέλα και πάλι και αποκάλυψε όλα όσα θα δούμε απόψε στο bootcamp.

«Έχουν γίνει τα γυρίσματα για απόψε. Ήταν η πρώτη μου φορά ως παρουσιαστής. Πέρασα πολύ ωραία, δεν ξέρω πώς πέρασαν τα παιδιά γιατί είχαν να κάνουν κάτι πολύ δύσκολο. Σήμερα θα γίνει η επιλογή των 40 που θα περάσουν στην επόμενη φάση. Απόψε οι 40 θα χωριστούν σε 4 ομάδες, κάθε κριτής θα επιλέξει δέκα καλλιτέχνες», περιέγραψε ο Ανδρέας Γεωργίου.

«Εγώ σήμερα μπαίνω στο πλατό και ανακοινώνω στους κριτές τη διαδικασία, αλλά και το πώς πρέπει να επιλέξουν τους δέκα καλλιτέχνες. Πρέπει να προλάβουν να επιλέξουν αυτούς που θέλουν. Απόψε γίνεται μάχη μεταξύ των κριτών, για το ποιος θα πάρει τους αγαπημένους του καλλιτέχνες», συνέχισε.

«Υπάρχουν πολλές καλές φωνές. Από τους καλλιτέχνες που θα περάσουν στην επόμενη φάση, οι κριτές δε θα μπορούν να επιλέξουν τον καλύτερο. Είναι όλοι πάρα πολύ καλοί», είπε ακόμα ο Αντρέας Γεωργίου.

Αναφερόμενος, τέλος, στο πώς πήρε την απόφαση να ασχοληθεί με την παρουσίαση, ο ίδιος εξήγησε ότι «Μου έγινε πρόταση για την παρουσίαση και ήθελα να το κάνω. Μου κάνει κλικ, θέλω πολύ να το κάνω, και είναι ωραία και η παρέα, οι κριτές μας είναι απίθανοι. Εγώ σκηνοθέτης είμαι. Τα υπόλοιπα τα κάνω για να περνάω καλά. Αυτή τη στιγμή δουλεύω ένα κομμάτι που δε θα μπορούσα να το δουλέψω σε άλλη περίσταση».

Δείτε το βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved