Media

Survivor: Η αντίδραση της Αντωνά μετά τους ισχυρισμούς του Εμμανουήλ για ειδύλλιο Άρη-Σοφιάννας!

Gossip-tv Team

Survivor: Οι φωτιές που έβαλε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ ισχυριζόμενος ότι κάτι... περίεργο συμβαίνει ανάμεσα στον Άρη Σοϊλέδη και τη Σοφιάννα Αβραμάκη, μάλλον άφησαν εντελώς αδιάφορη την αρραβωνιαστικιά του Μαρία Αντωνά

Την ώρα που η Μαρία Αντωνά ετοιμάζει τον γάμο της με τον Άρη Σοϊλέδη, ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ κάνει λόγο για κάτι... περίεργο ανάμεσα στον ποδοσφαιριστή και τη Σοφιάννα Αβραμάκη.
Συγκεκριμένα, ο γνωστός make up artist υποστήριξε στο χθεσινό (16/7) επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης ότι βλέπει ειδύλλιο να αναπτύσσεται ανάμεσά τους, "μαρτυρώντας" πως περνούν πολύ χρόνο πίσω από την καλύβα, απομονώνονται και είναι συνεχώς μαζί ενώ αποκάλυψε ότι η Σοφιάννα συνέχεια τού κάνει μασάζ και τον αποκαλεί πρίγκιπα.

"Είναι κρίμα γιατί έξω τον περιμένει και η κοπέλα του" είπε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ δείχνοντας να... συμπάσχει με τη Μαρία Αντωνά η οποία κάνει και τις πρώτες ετοιμασίες του γάμου της με τον Άρη Σοϊλέδη.

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ μάλιστα τόνισε ότι με αφορμή την Ένωση των δύο ομάδων πρόκειται να γίνει και ένας μικρός... χαμούλης μεταξύ Ναυσικάς και Σοφιάννας καθώς όπως άφησε να εννοηθεί διεκδικούν και οι δύο την καρδιά του ποδοσφαιριστή.

Ο γνωστός make up artist μάλιστα τόνισε ότι ο ίδιος είναι άνθρωπος που λέει πάντα την αλήθεια και δεν έχει να φοβηθεί τίποτα.

Η Μαρία Αντωνά έδειξε να μην ασχολείται καν με τη... φωτιά που επιχείρησε να ανάψει ο Κωνσταντίνος, προτιμώντας να ανεβάσει ένα στόρι με σχόλιο διαδικτυακού της φίλου ο οποίος προφανώς τοποθετήθηκε όπως ακριβώς θα ήθελε να κάνει η ίδια. Δείτε παρακάτω το στόρι της:

Δείτε το βίντεο με όσα είπε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ παραπάνω:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved