Media

Rouk Zouk Special: Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε «διαιτητής»: «Την έχω καταβρεί με την σφυρίχτρα»

Gossip-tv Team

Rouk Zouk Special: Το σημερινό επεισόδιο (17-4) γέμισε με άρωμα ποδοσφαίρου, μιας και η Ζέτα Μακρυπούλια υποδέχτηκε την ποδοσφαιρική ομάδα του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών. 

Είναι το αγαπημένο παιχνίδι, το οποίο και οι τηλεθεατές παρακολουθούν καθημερινά και κάθε Κυριακή βράδυ μας κρατά την πιο όμορφη συντροφιά με καλεσμένους- έκπληξη από τον χώρο της showbiz.

Η Ζέτα Μακρυπούλια, στο επεισόδιο της Κυριακής 17 Απριλίου υποδέχτηκε 10 πολύ αγαπημένους ηθοποιόυς, οι οποίοι και αποτελούν την ποδοαφαιρική ομάδα του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών.

Η μάχη, για καλό σκοπό, κρίθηκε ανάμεσα στην ομάδα οι «ΟΙ Ε-ΜΠΙΡΟΙ», με τους Κώστα Φραγκολιά, Γιάννη Αϊβάζη, Στέλιο Κρητικό, Αντώνη Χαντζή και Δημήτρη Καλατζή και στην ομάδα «ΟΙ A-ΜΠΙΡΟΙ» των Γιώργου Μανίκα, Λευτέρη Δημηρόπουλου, Παναγιώτη Καρμάτη, Παύλου Πιερρόπουλου και Τάκη Παρασκευόπουλου.

Λόγω του ότι στο πλατό πρωταγωνιστούσε το ποδόαφαιρο και οι 10 παίκτες αποτέλεσαν τις αντίπαλες ομάδες, η Ζέτα Μακρυπούλια αποφάσισε να γίνει ο "διαιτητής" σε αυτόν τον αγώνα. Η παρουσιάστρια έβαλε την σφυρίχτρα της και μετά από το τέλος του κάθε "αγώνα" αφύριζε, δίνοντας το σήμα για τον επόμενο αγώνα. Μάλιστα, σε κάποια στιγμή είπε "Καλά, την έχω καταβρεί με την σφυρίχτρα"

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved