Rouk Zouk Special: Ο Μάκης του «Ευτυχισμένοι Μαζί» «αποθεώθηκε» από το Twitter: «Γεια σου άρχοντα»
Media

Rouk Zouk Special: Ο Μάκης του «Ευτυχισμένοι Μαζί» «αποθεώθηκε» από το Twitter: «Γεια σου άρχοντα»

Rouk Zouk Special: Το σημερινό επεισόδιο (3-4) ήταν απίθανο και άκρως απολαυστικό, με τον Τάσο Γιαννόπουλο να πρωταγωνιστεί στο Twitter, μιας και οι χρήστες θυμήθηκαν την ερμηνεία του ως "Μάκης" στην σειρά του Mega "Ευτυχισμένοι Μαζί".

Είναι το αγαπημένο τηλεπαιχνίδι, το οποίο και οι τηλεθεατές παρακολουθούν καθημερινά και κάθε Κυριακή έχει και καινούργιους εκλεκτούς καλεσμένους, οι οποίοι προέρχονται από τον χώρο της ελληνικής showbiz.

Στο σημερινό επεισόδιο του Rouk Zouk Special (3-4) παρακολουθήσαμε μια άκρως ανατρεπτική "μονομαχία", μεταξύ των δυο ομάδων, οι οποίοι και "ρίχτηκαν" στη μάχη, για να καταφέρουν να κερδίσουμ. Η ομάδα «12 ΕΝΟΡΚΟΙ» των Τάσου Γιαννόπουλου, Αλέξανδρου Καλπακίδη, Μιχάλη Μαρκάτου, Δημήτρη Δεγαΐτη και Βασίλη Φακανά, και η ομάδα «ΟΙ ΔΕΝ» των Σπύρου Πούλη, Σπύρου Σπαντίδα, Σταύρου Νικολαΐδη, Ευγενία Τσαούση και Γιώργου Ζώη, έδωσαν αδιαμφισβήτητα τον καλύτερό τους εαυτό.

Ο Τάσος Γιαννόπουλος, από την ομάδα "12 ΕΝΟΡΚΟΙ" έχει μείνει αξέχαστος για την ερμηνεία του ως Μάκης στην σειρά "Ευτυχισμένοι Μαζί" και φυσικά αυτό δεν μπορούσε να μείνει ασχολίαστο από τους χρήστες του Twitter, οι οποίοι και τον "αποθέωσαν" στα σχόλια. Χαρακτηριστικό tweet ήταν: "Γειά σου άρχοντα"

Δείτε στην παρακάτω gallery τα σχετικά Tweets

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved