Rouk Zouk Special: O Γκουντάρας και ο Σταρόβας έφαγαν τα γλυκά μόνοι τους- «Χαμός» στο Twitter!
Media

Rouk Zouk Special: O Γκουντάρας και ο Σταρόβας έφαγαν τα γλυκά μόνοι τους- «Χαμός» στο Twitter!

Rouk Zouk Special: Το σημερινό επεισόδιο (20-3) ήταν απολαυστικό, με τους καλεσμένους της Ζέτας Μακρυπούλια να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για να κερδίσουν όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς. 

Όπως και κάθε Κυριακή, η Ζέτα Μακρυπούλια υποδέχτηκε τους καλεσμένους της, με σκοπό να περάσουν φανταστικά, να παίξουν μαζί και να γελάσουν με την ψυχή τους.

Οι αποψινοί καλεσμένοι ήταν η ομάδα «BREAKFAST», η οποία απαρτιζόταν από την Ελίνα Παπίλα, τον Γιώργο Καρτελιά, την Νανά Ηλιοπούλου, τον Τάσο Μπιμπισίδη και την Τζώρτζια Γεωργίου και η ομάδα «ΟΛΑ ΓΚΟΥΝΤ», η οποία και απαρτιζόταν από τον Γρηγόρη Γκουντάρα, την Ναταλί Κάκκαβα, την Αφροδίτη Γραμμέλη, τον Δημήτρη Σταρόβα και την Ελένη Καρποντίνη.

Όλα ξεκίνησαν, όπως και κάθε φορά, με το παιχνίδι των λέξεων, όπου οι περιγραφές από τους περισσότερους παίκτες ήταν απολαυστικές.

Μια σκηνή, η οποία σχολιάστηκε αρκετά και on air, αλλά και από τους χρήστες του Twitter ήταν το γεγονός ότι ο Γρηγόρης Γκουντάρας με τον Δημήτρη Σταρόβα έφαγαν όλα τα γλυκά, τα οποία βρισκόντουσαν στον πάγκο τους, με τους χρήστες μάλιστα να σημειώνουν ότι τα δοκίμασαν, για να δουν αν ήταν φρέσκα.

Δείτε κάποια από τα απολαυστικά Tweets στην παρακάτω gallery:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved