Media

Rouk Zouk Special: Η εμφάνιση της Μακρυπούλια και τα «ρεπό» του δάσκαλου- «Χαμός» στο Twitter!

Gossip-tv Team

Rouk Zouk Special: Στο σημερινό επεισόδιο (27-3), οι εκλεκτοί καλεσμένοι της Ζέτας Μακρυπούλια έβαλαν τα δυνατά τους, για να συγκεντρώσουν όσα περισσότερα χρήματα μπορούσαν για φιλανθρωπικό σκοπό.

Είναι μια από τις πιο αγαπημένες εκπομπές του τηλεοπτικού κοινού, την οποία και παρακολουθούν κάθε απόγευμα, αλλά και κάθε Κυριακή βράδυ, μιας και το συγκεκριμένα επεισόδια έχουν κάθε φορά ιδιαίτερους και εκλεκτούς καλεσμένους.

Στο επεισόδιο της Κυριακής 27 Μαρτίου είδαμε ότι η Ζέτα Μακρυπούλια υποδέχτηκε τους καλεσμένους της, με το πιο ζεστό της χαμόγελο και όλοι ήταν έτοιμοι, για να περάσουν τις πιο διασκεδαστικές στιγμές.

Η ομάδα «MISTERO BUFFO», που αποτελούταν από την Αρετή Πασχάλη, την Ελίνα Μάλαμα, τον Jerome Kaluta, τον Νίκο Πουρσανίδη και τον Αλκιβιάδη Κωνσταντόπουλο ρίχνονται στη… «μάχη» εναντίον της ομάδας «ΕΚΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ», των Αντώνη Λουδάρου, Σωτήρη Καλυβάτση, Χρήστου Τριπόδη, Πάνου Σταθακόπουλου και Δημήτρη Αγορά, με τους παίκτες να γελούν με την ψυχή τους και να απολαμβάνουν στο εκατό τοις εκατό τα παιχνίδια της εκπομπής.

Από τους χρήστες του Twitter, το look της Ζέτας Μακρυπούλια με το λευκό κοστούμι αποθεώθηκε, ενώ η ανοχή του δάσκαλου σε κάποια λάθη, έκανε τους χρήστες να πουν ότι μάλλον έχει πάρει ρεπό στο σημερινό επεισόδιο.

Δείτε στην παρακάτω gallery τα σχετικά Tweets:

Μάλιστα, η Ζέτα Μακρυπούλια αναφέρθηκε on air σε αυτό, λέγοντας ότι στον πρώτο γύρο ο δάσκαλος θα δείξει ανοχή και όλα θα λειτουργήσουν σωστά από τον δεύτερο γύρο και έπειτα.

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved