Media

Σασμός – τρέιλερ: Η Σεμίνα επιστρέφει αλλά όχι έτσι όπως τη θυμάσαι! Η μεγάλη αλλαγή

Gossip-tv Team

Σασμός: Το πιο σημαντικό επεισόδιο αναφορικά με την εξέλιξη της δίκης θα παρακολουθήσουμε το βράδυ της Τρίτης (19-04).

Φαίνεται πως ο Αστέρης έχει σταθεί τυχερός καθώς εντελώς ξαφνικά εμφανίζεται η Σεμίνα, η οποία θα του δώσει το άλλοθι που χρειαζόταν προκειμένου να αθωωθεί!

Το θέμα όμως είναι πως η Σεμίνα θα εμφανιστεί, όχι έτσι όπως τη θυμάσαι αλλά αλλαγμένη. Αυτό τουλάχιστον είδαμε το τρέιλερ του αυριανού επεισοδίου. Η Σεμίνα θα εμφανιστεί τελικά στο δικαστήριο και για πρώτη φορά θα καταθέσει όσα είδε να συμβαίνουν στο βουνό την ημέρα που σκοτώθηκε ο Πετρής.

Η ομολογία της, αθωώνει τον Αστέρη, καθώς όλοι καταλαβαίνουν πως ο θάνατος του Πετρή δεν ήταν φόνος, αλλά ατύχημα που προκλήθηκε από το δικό του όπλο

Τι θα δούμε αύριο (19-04)

Η μέρα της απολογίας του Αστέρη έφτασε. Οι δυο οικογένειες βρίσκονται σε μεγάλη ένταση και όλοι αναρωτιούνται αν θα συνεχίσει να κρατάει την ίδια στάση. Ο Μαθιός αναλαμβάνει… με τον δικό του τρόπο να τακτοποιήσει το θέμα του Διακομανόλη, που τους είδε με την Βασιλική.

Ο Καραπάνος με τον Γεράσιμο φαίνεται να έχουν καταλήξει σε κάποιου είδους συμφωνία για να αποσυρθεί η μήνυση εναντίον του. Μετά την απολογία του Αστέρη όλα δείχνουν πως έχουν χαθεί για εκείνον. Η Στέλλα όμως δεν έχει βγάλει το τελευταίο της χαρτί...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved