Media

Ανθή Βούλγαρη: Επέστρεψε στην Κοινωνία Ώρα Mega μετά την περιπέτεια της υγείας της

Gossip-tv Team

Η Ανθή Βούλγαρη επέστρεψε στο πόστο της στην εκπομπή, Κοινωνία Ώρα Mega μετά την περιπέτεια υγείας που είχε!

O Ιορδάνης Χασαπόπουλος και η ομάδα την υποδέχθηκαν υπό τους ήχους του τραγουδιού «Καλώς την Καπετάνισσα» και η Ανθή με ένα πλατύ χαμόγελο καλημέρισε τους τηλεθεατές!

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια τόνισε: «Καλή σας ημέρα. Υγεία να έχουμε όλοι, το λέω μέσα από την καρδιά μου. Καλή Μεγάλη Εβδομάδα να έχουμε. Μια βδομάδα πέρασε. Καλημέρα σε όλο το νοσηλευτικό προσωπικό όλης της Ελλάδας. Μπήκα νωρίς εγώ στο χειρουργείο, κατά τις 7:30 το πρωί. Μια απλή γυναικολογική επέμβαση ήταν. Θέλει τον χρόνο του. Εγώ πήγα αμέσως να σηκωθώ… 48 ώρες νηστική πριν το χειρουργείο. Με το που ξύπνησα το πρώτο που ρώτησα ήταν τι ώρα θα φάω»!

Να σας θυμίσουμε ότι την περασμένη εβδομάδα ο Ιορδάνης είχε αναφέρει: «Και σήμερα η Ανθή θα λείψει και να της ευχηθούμε περαστικά… Θα κάνει μία μικροεπέμβαση σήμερα… Δεν ξέρω αν θα μπορέσει να έρθει αύριο ή μεθαύριο, Παρασκευή ανάλογα τι θα της πουν οι γιατροί…».

Τη μέρα που πήρε εξιτήριο δημοσίευσε φωτογραφία της και είχε σχολιάσει στο instagram: Η Ανθή Βούλγαρη έγραψε χαρακτηριστικά: «Εξιτήριο και επιστροφή στο σπίτι .. ευχαριστώ πολύ τον γιατρό μου... Θα χρειαστώ λίγη ακόμη ξεκούραση και θα επιστρέψω σύντομα στη θέση μου στην εκπομπή Κοινωνία ώρα Mega. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχές σας και το ενδιαφέρον. Εύχομαι ολόψυχα υγειά και να έχουμε Καλό Πάσχα»

Δείτε το απόσπασμα παραπάνω!

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved