Media

Σασμός: Επική η παπαδιά για μια ακόμη φορά! Viral η ατάκα της για τα… κεφτεδάκια!

Gossip-tv Team

Σασμός: Μπορεί το κλίμα στην Άνω Ποριά να είναι βαρύ λόγω της εξέλιξης στη δίκη του Αστέρη και τις τελευταίες καταθέσεις, ωστόσο για μια ακόμη φορά τον «πάγο» έσπασε η παπαδιά με την απίθανη ατάκα της!

Γνωστή για το φανταστικό της χιούμορ, κάθε βράδυ οι χρήστες του twitter περιμένουν πώς και πώς να τη δουν και να την εκθειάσουν μέσα από τα σχόλια τους.

Αυτή τη φορά αφορμή στάθηκε η ατάκα της (που φυσικά έγινε viral) για τα κεφτεδάκια αλλά και για τον μεζέ που έμεινε στο τραπέζι του καφενείου ανέγγιχτος!

Στο σημερινό επεισόδιο

Η μέρα της απολογίας του Αστέρη έφτασε. Οι δυο οικογένειες βρίσκονται σε μεγάλη ένταση και όλοι αναρωτιούνται αν θα συνεχίσει να κρατάει την ίδια στάση. Ο Μαθιός αναλαμβάνει… με τον δικό του τρόπο να τακτοποιήσει το θέμα του Διακομανόλη, που τους είδε με την Βασιλική. Ο Αντώνης και η Μαρίνα συζητούν για την εξέλιξη της δίκης και για την ποινή του Αστέρη.

Η Καλλιόπη ζητά το λόγο από τον Μανόλη. Τον ρωτά για ποιο λόγο υπερασπίστηκε τον Πέτρο Βρουλάκη και δεν είπε την αλήθεια.
Ο Καραπάνος με τον Γεράσιμο φαίνεται να έχουν καταλήξει σε κάποιου είδους συμφωνία για να αποσυρθεί η μήνυση εναντίον του. Μετά την απολογία του Αστέρη όλα δείχνουν πως έχουν χαθεί για εκείνον. Η Στέλλα όμως δεν έχει βγάλει το τελευταίο της χαρτί...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved