Media

Τελευταία εξέλιξη: Η μάνα της Ρούλας πουλάει το σπίτι - Αυτός είναι ο λόγος (video)

Gossip-tv Team

Στο «σφυρί» ακίνητη περιουσία της μητέρας της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου από την πρώτη στιγμή έχει στο πλάι της, την οικογένεια της κι ειδικά τώρα που παραμένει κρατούμενη στις φυλακές Κορυδαλλού, καθώς κατηγορείται για τον θάνατο της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας.

Η 33χρονη, αρκετό διάστημα πριν συλληφθεί, δεν είχε κάποιο ατομικό εισόδημα και άρα οικονομική άνεση. Η αδερφή της, Δήμητρα με αυτά τα γεγονότα και την δημοσιότητα που έχει πάρει το θέμα, κλήθηκε από τη δουλειά της - σε ψητοπωλείο της Αχαγιάς - να παραιτηθεί και μόνο η μητέρα τους εισφέρει ένα σταθερό χρηματικό ποσό στην οικογένεια, ως υπάλληλος στον Κοινωνικό Οργανισμό του Δήμου Πατρέων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Πελοπόννησος», η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου, Ελένη Λεγάτου για να μπορέσει να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις της αλλά στην 33χρονη πήρε την απόφαση να πουλήσει το σπίτι της, προκειμένου τα χρήματα να διατεθούν, όπου απαιτούνται.

Η αγοραπωλησία, αφορά (μικρό σχετικά) ακίνητο κοντά στις Εργατικές Κατοικίες Νέου Δρόμου Πατρών, η αξία του οποίου αναμένεται να φτάσει στις 30.000 ευρώ. Ήδη, μάλιστα λέγεται, πως έχει βρεθεί ενδιαφερόμενος αγοραστής και τις μέρες αυτές η οικία ελέγχεται πολεοδομικά.

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved