Media

Survivor: Οι συγκινητικές ιστορίες των παικτών που τους έκαναν να «λυγίσουν»

Gossip-tv Team

Survivor: Μέσα από ένα βίντεο που προβλήθηκε στην εκπομπή Love it το μεσημέρι της Μεγάλης Πέμπτης, θυμηθήκαμε όλες εκείνες τις στιγμές των παικτών που κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στο ριάλιτι τους έκαναν να λυγίσουν.

Όπως είναι φυσικό η απομόνωση και η έλλειψη των δικών τους ανθρώπων σε συνδυασμό με τις δύσκολες καταστάσεις που βιώνουν, τους έφεραν στη μνήμη στιγμές και εικόνες που τους έκαναν να δακρύσουν στην κάμερα.

Αποκαλυπτικός ήταν ο Σπύρος Μαρτίκας για τη ζωή του, εξηγώντας τους λόγους που μέχρι σήμερα, στα 45 του χρόνια δεν έχει καταφέρει να δημιουργήσει οικογένεια, όμως αναφέρθηκε και σε μία μεγάλη "πληγή" που έχει. Ο λόγος για την τραγική εμπειρία που είχε όταν είδε τη θεία του, και μάλιστα αγαπημένη, να πνίγεται μπροστά στα μάτια του. Όπως είπε, ήταν σε πολύ τρυφερή ηλικία όταν του συνέβη. Την είδε να πνίγεται, πήγε να τη βοηθήσει, την πήρε αγκαλιά και εκείνη όπως χαρακτηριστικά είπε, σπαρταρούσε στην αγκαλιά του.

Η Ναυσικά μίλησε στην κάμερα του Survivor για τα δύσκολα παιδικά της χρόνια και τον εθισμό του πατέρα της με τα ναρκωτικά

«Ενώ είχα μεγάλη αδυναμία στον μπαμπά μου, εκείνος ήταν απών, και λόγω της δουλειάς του και λόγω του εθισμού του στα ναρκωτικά. Καταστάσεις που δεν τις ξεπερνάς εύκολα. Η μαμά μου είναι ηρωίδα ειδικά για όσα έχει περάσει με τον μπαμπά μου. Από μικρή έχω αναγκαστεί να είμαι ανεξάρτητη. Ίσως γι’ αυτό να έχω προσαρμοστεί τόσο καλά στο Survivor. Δεν πήγα ποτέ πανεπιστήμιο. Συνέχισα να δουλεύω μέχρι που μου έγινε μια πρόταση από μια make up artist να δουλέψω ως μοντέλο. Το αντιμετώπισα σαν πλάκα. Μου κανόνισε εκείνη ένα ραντεβού με ένα πρακτορείο μοντέλων. Έφτασα σε ένα σημείο που δεν χρειαζόταν να κάνω άλλες δουλειές και δούλευα μόνο ως μοντέλο»

Και η Ασημίνα όμως, λύγισε μιλώντας για τη γιαγιά της. Η Ασημίνα ξέσπασε σε δάκρυα όταν αποκάλυψε πως στον ύπνο της είδε τη γιαγιά της. «Μου λείπει πάρα πολύ, είδα ότι μου μαγείρευε επειδή μάλλον πεινάω πολύ»

Δες το σχετικό απόσπασμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved