Media

Rouk Zouk Special: Γέλιο μέχρι δακρύων με την ομάδα της Στανίση- Έβγαλαν τα ακουστικά στο παιχνίδι!

Gossip-tv Team

Rouk Zouk Special: Στο σημερινό επεισόδιο (24-4) δέκα ιδιαίτεροι καλεσμένοι βρέθηκαν στην παρέα της Ζέτας Μακρυπούλια και διασκέδασαν με τα ιδιαίτερα παιχνίδια.

Είναι το αγαπημένο παιχνίδι, το οποίο μας κρατά συντροφιά κάθε απόγευμα, ενώ κάθε Κυριακή μας περιμένει και μια ξεχωριστή έκπληξη με διαφορετικούς καλεσμένους από τον χώρο της ελληνικής showbiz να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό.

Το επεισόδιο της Κυριακής 24 Απριλίου δεν θα μπορούσε παρά να ήταν ιδιαίτερο, εν όψει του Πάσχα, με την Ζέτα Μακρυπούλια να υποδέχεται εξέχουσες προσωπικότητες της ελληνικής μουσικής σκηνής. Πολύ πιο συγκεκριμένα, ο Λευτέρης Πανταζής, η Σοφία Αρβανίτη, ο Πέτρος Ίμβριος, ο Στέλιος Λεγάκης και η Ματίνα Ζάρα είναι «Οι Πασχαλινοί», οι οποίοι και βρέθηκαν αντιμέτωποι με την ομάδα «Οι Λαμπροί» των Κατερίνας Στανίση, Μπέσσυς Αργυράκη, Γωγώς Τσαμπά, Ελένης Καρουσάκη και Γιάννη Αθητάκη.

Η εκπομπή φυσικά ξεκίνησε με το τσούγκρισμα των αυγών, ενώ μόλις ξεκίνησαν τα παιχνίδια, είδαμε ότι οι ατάκες ήταν επικές. Μια από τις σκηνές, που μας έκαναν να κλάψουμε από τα γέλια, ήταν η στιγμή που η Κατερίνα Στανίση ξεκίνησε να παίζει το παιχνίδι των ακουστικών.

Πολύ πιο συγκεκριμένα, η Ζέτα Μακρυπούλια, ξεκίνησε να λέει μια πρόταση στην τραγουδίστρια, με την ίδια να καταλαβαίνει, μετά από λίγη ώρα, τα περισσότερα.

Ωστόσο, μόλις έφτασε η ώρα να ανακαλύψουν την πρόταση και οι υπόλοιποι από την ομάδα, οι περισσότεροι δεν κατάλαβαν καν την διαδικασία, με τους ίδιους να βγάζουν ακόμα και τα ακουστικά.

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved