Media

Ένταση στο πλατό του «Love It»: Μαλέσκου σε Αρσενίου: «Νιώθω ότι μου κάνεις παρατήρηση τώρα...»

Gossip-tv Team

Love It: Στην εκπομπή της Δευτέρας 25 Απριλίου ο Σάκης Αρσενίου παραχώρησε συνέντευξη και υπήρξε άκρως αποκαλυπτικός, με τις δηλώσεις του να προκαλούν έντονες αντιδράσεις στο πλατό. 

Κυρίαρχο θέμα της συζήτησής τους ήταν το Survivor, μιας και ο Σάκης Αρσενίου συμμετείχε στον φετινό κύκλο του ριάλιτι και μπορούσε να πει την γνώμη του, για όσα είχαν συμβεί στο νησί, αλλά και να σχολιάσει και όλα αυτά που συμβαίνουν τώρα.

Ο Σάκης Αρσενίου βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου και υπήρξε άκρως αποκαλυπτικός, μιας και μόλις άκουσε το όνομα του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ, έγινε "πυρ και μανία". Ο τραγουδιστής έθιξε και το ζήτημα του ότι, κατά την γνώμη του, έχουν πολύ μεγάλη ευθύνη τα κανάλια για το πως πατουσιάζουν τα θέματα, που αφορούν το Survivor, σημειώνοντας βέβαια ότι δεν μιλάει για κάποιον συγκεκριμένα, αλλά σε γενικότερο επίπεδο και το πως συμβαίνουν τα πράγματα σήμερα. Το γεγονός που στάθηκε σαν αφορμή ήταν το ότι ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ έκανε λόγο για ειδύλλιο μεταξύ Άρη και Σοφιάννας.

Ο Σάκης Αρσείνου ανέφερε χαρακτηριστικά: «Θα μπορούσα να πω πάρα πολλά. Φταίτε κι εσείς γιατί δίνετε χώρο και πατήματα σε ανθρώπους που πραγματικά παίρνουν τη θέση άλλων ταλαντούχων ανθρώπων. Θέλω να πω ότι είναι κάποιοι άνθρωποι που όχι δεν αξίζουν τον σχολιασμό αλλά δεν αξίζει ούτε να τους αναφέρετε. Λένε χοντράδες, είναι κάποια πράγματα στα οποία πρέπει να υπάρχουν φραγμοί και στοπ. Όταν θίγονται άνθρωποι, και δεν υπολογίζουν οικογένειες, γυναίκες, παιδιά… Δε το βαραίνω... Πρέπει να υπάρχουν στοπ. Δε βρίσκω καμία καλοπροαίρετη κίνηση και κανένα χιούμορ σε κανέναν που μπορεί να θίξει ή να υπονοήσει πράγματα που μπορεί να χαλάσουν ανθρώπους»

Η Ιωάννα Μαλέσκου φυσικά, δεν μπορούσε να αφήσει τα λεγόμενά του, μιας και του είπε ότι ο τρόπος του την έκανε να αισθανθεί αμήχανα, εξηγώντας του πάντοτε το πως λειτουργει μια εκπομπή και το πως παρουσιάζονται τα θέματα.

Η παρουσιάστρια ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ένα λεπτό για να καταλάβω και πως βλέπεις τα πράγματα… αυτό το οποίο μας λες τώρα, όχι κουνώντας μας το δάχτυλο αλλά μεταξύ σοβαρού και αστείου – πιο πολύ σοβαρού, είναι ότι εμείς τηλεοπτικά – όχι μόνο οι παρόντες….

Το τι αγγίζουμε εμείς ως θέματα όμως είναι κάτι που δεν επηρεάζει τους παίκτες. Δεν ξέρουν το τι λέμε τώρα… Καταλαβαίνω πως μας το λες αλλά αισθάνομαι και λίγο αμήχαν να σε έχω κοντά μου και να νιώθω ότι μου κάνεις παρατήρηση, σε εμένα και την ομάδα μου»

Δείτε το σχετικό βίντεο με όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved