Media

Survivor: Οι Κόκκινοι κέρδισαν το έπαθλο και ετοιμάζονται για το φαντασμαγορικό πάρτι

Gossip-tv Team

Survivor: Και τι δεν είχε και το σημερινό (26/4) επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης. Εντάσεις, κλάματα και βαριές κουβέντες από τους παίκτες.

 

Ο Τάκης Καραγκούνιας κατηγόρησε τον Σπύρο Μαρτίκα για αλλαγή συμπεριφοράς και στρατηγικής απέναντι στους συμπαίκτες του. Από την άλλη, ο Σπύρος στάθηκε απέναντι του, εξηγώντας πως ό,τι κάνει το κάνει για το καλό της ομάδας του.

Μάλιστα, ο Τάκης μίλησε για «στημένους» αγώνες ασυλίας προς όφελος της Κόκκινης ομάδας. Στις θέσεις των πρώτων υποψηφίων προς αποχώρηση βλέπει εκείνον και τον Κωνσταντίνο.

Το ταξίδι στο Μαϊάμι μπορεί να τελείωσε, αλλά ένα ακόμη εντυπωσιακό έπαθλο έφερε Μπλε και Κόκκινους αντιμέτωπους στον στίβο μάχης. Η ομάδα που κέρδισε θα οδηγηθεί με λιμουζίνα σε μία βίλα όπου θα απολαύσει χαλαρωτικό μασάζ, ένα πλούσιο γεύμα, και ένα 80’s party.

Έτσι λοιπόν αυτόι που το πίστεψαν περισσότερο και τα κατάφεραν ήταν οι Κόκκινοι. Ωστόσο ο Ατζούν τους έδωσε την δυνατότητα να επιλέξουν έναν παίκτη από την αντίπαλη ομάδα και αυτή ήταν η Σοφιάννα, η οποία ξέσπασε σε κλάματα. Στη συνέχεια η Σοφιάννα επέλεξε ακόμα ένα άτομα από την Μπλε ομάδα και αυτή ήταν η καλή της φίλη, Θωμαίς.

Δείτε το παραπάνω απόσπασμα.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved