Media

Σασμός: Οι σκηνές του Κότσιρα μέσα στη φυλακή, η οργή στο twitter για το τέλος και ο μικρός Πετρής

Gossip-tv Team

Σασμός: Στο «πάγο» μας άφησαν αφού ενώ περιμέναμε το τρέιλερ, τελικά είδαμε τις σκηνές του Κότσιρα να ερμηνεύει το τραγούδι «Φως» μέσα από τη φυλακή οπού κρατείται ο Αστέρης.

Αυτό φυσικά εξόργισε τους χρήστες του twitter αφού με λαχτάρα περίμεναν να δουν σκηνές από το επεισόδιο της Τετάρτης (27-04). Τελικά ένα μικρό τρέιλερ προβλήθηκε στην επίσημη σελίδα του Alpha στο twitter χωρίς ωστόσο να δείχνει κάτι από το επόμενο επεισόδιο.

Τα σχόλια στο twitter

Όσο για το τι πρόκειται να γίνει;

Ο Αστέρης αθωώνεται και είναι ακόμα μουδιασμένος, καθώς προσπαθεί να προσαρμοστεί στις νέες συνθήκες. Η Αργυρώ μετά το σοκ της απόφασης των δικαστών, βιάζεται να φύγει από το χωριό.

Ο Άγγελος επιφυλάσσει μια μεγάλη έκπληξη στην Άσπα. Θα καταφέρει να την πείσει να μείνει; Ο Γεράσιμος κάνει βήματα για να προσεγγίσει τη Στέλλα. Αργυρώ και Μαρίνα ετοιμάζονται να επιστρέψουν στα Γιάννενα γιατί εκεί εκτός από τον Σταύρο τους περιμένει με αγωνία και κάποιος άλλος...

Η Αργυρώ επιστρέφει στα Γιάννενα μετά τη δίκη και θα τη δούμε σε μια πολύ συγκινητική σκηνή με τον μικρό Πετρή.

Όσο για το story που «κρύβεται» πίσω από τον ερχομό του γιου της, που είναι καρπός του έρωτά της με τον Αστέρη κατά πάσα πιθανότητα θα το δούμε σε flashback

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved