Media

Ζήνα Κουτσελίνη: Η αντίδραση της κόρης της όταν έμαθε από το διαδίκτυο τη δολοφονία του Καραϊβάζ

Gossip-tv Team

Η Ζήνα Κουτσελίνη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή, The 2night show που παρουσιάζει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις δύσκολες στιγμές που βίωσε μετά τη δολοφονία του συνεργάτη της, Γιώργου Καραϊβάζ.

Η Ζήνα Κουτσελίνη τόνισε: «H δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ για μένα είναι το αποκορύφωμα. Είναι μια δολοφονία στην ελευθεροτυπία, σε έναν άνθρωπο που υπηρέτησε την είδηση. Ο Καραιβάζ ήταν leader opinion, έριχνε κυβερνήσεις, γιατί το σχόλιό του ήταν ελεύθερο και ρεαλιστικό. Δεν φοβόταν τίποτα και κανέναν. Εκείνο το πρωί ίσως ήταν το πρωί που γελάσαμε πιο πολύ από κάθε φορά στο καμαρίνι. Στην είδηση της δολοφονίας σοκάρομαι. Δεν θυμάμαι τίποτα. Είχα πέσει κάτι. Δε φοβόταν τίποτα».

Και στη συνέχεια αποκάλυψε πως αντέδρασε η κόρη της, όταν διάβασε την είδηση στο διαδίκτυο: «Όταν η Έμμα μπήκε στο διαδίκτυο και διάβασε για τη δολοφονία με πήρε τηλέφωνο αλλά έκλαιγα και δεν μπορούσα να της μιλήσω και της απάντησε η συνεργάτιδά μου. Της είπε “πες τη μαμά είναι αλήθεια αυτό που διάβασα;”. Και της είπε “ναι, θα σου εξηγήσει η μαμά όταν γυρίσει”. Όταν πήγα σπίτι, με είδε και δεν με ρώτησε. Τα παιδιά καταλαβαίνουν τα πάντα τελικά».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παραπάνω!

Διαβάστε επίσης:

The 2Night Show: Ζήνα Κουτσελίνη: «Ο πατέρας μου με φαλτσέτα μαχαίρωσε την μάνα μου»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved