Media

Θεοδώρα Ρασέλ: Αυτό είναι το παρασκήνιο της πρότασης για το Asia Express (Video)

Gossip-tv Team

Η Θεοδώρα Ρασέλ την οποία γνωρίσαμε μέσα από το GNTM, θα πάρει μέρος στο νέο παιχνίδι του Star από την επόμενη σεζόν, το Asia Express. Μάλιστα, η Θεοδώρα Ρασέλ θα συμμετέχει παρέα με τη μητέρα της.

Η Θεοδώρα Ρασέλ είπε χαρακτηριστικά στην κάμερα της εκπομπής,Happy Day: «Η μαμά μου με φωνάζει “Λουλου”. Πριν από 5-6 μήνες με πήραν τηλέφωνο και είχα πει ότι δεν θα πάω σε άλλο reality. Μου εξήγησαν ότι δεν είναι reality και όταν άκουσα το project μου άρεσε. Μου είπαν ότι θέλουν να πάρουμε και άλλον έναν μαζί και εγώ επειδή είπα ότι θα έπαιρνα μόνο τη μητέρα μου σε αυτό, ήμουν σίγουρη ότι δεν θα το δεχτούν»!

Και πρόσθεσε: «Τα Χριστούγεννα που πήγα στη Θεσσαλονίκη να το πω στους γονείς μου, ο μπαμπάς μου ήταν θετικό. Το ανακοίνωσα στη μητέρα μου στο χριστουγεννιάτικο τραπέζι και μου είπε αμέσως όχι. Μετά από δυόμιση μήνες, με ξαναπήραν από την παραγωγή και την έφερα προ τετελεσμένου. Η μαμά μου είναι από Σεϋχέλες και πιστεύω ότι θα με βοηθήσει στο παιχνίδι. Είναι κοντά σε αυτούς τους πολιτισμούς. Είναι κοινωνική και μιλά 10 φορές γρηγορότερα από εμένα. Θα φανεί πόσο καπάτσες είμαστε με το ένα ευρώ τη μέρα».

Δείτε το απόσπασμα παραπάνω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved