Media

MasterChef: Το «κυνήγι» της δεκάδας: Η πρώτη δοκιμασία ασυλίας για την Μπλε ομάδα μετά την ήττα!

Gossip-tv Team

MasterChef: Στο σημερινό επεισόδιο (28-4) παρακολουθήσαμε τους Μπλε, μετά από την ήττα τους στην ομαδική δοκιμασία, να οδηγούνται σε δοκιμασία ασυλίας, όπου νικητής θα ήταν ένας, ο οποίος και θα περνούσε απευθείας στην τελική δεκάδα του διαγωνισμού. 

Καθώς περνούν οι εβδομάδες, βλέπουμε ότι οι παίκτες έχουν ξεκινήσει να ξεπερνούν τον εαυτό τους και να δίνουν το εκατό τοις εκατό των δυνατοτήτων τους, για να καταφέρουν να προχωρήσουν στο MasterChef.

Αυτή η εβδομάδα στο MasterChef είχε "άρωμα Ιταλίας", μιας και η θεματική είχε να κάνει με την Ιταλική κουζίνα, κάτι που είχε ενθουσιάσει πολύ τους παίκτες. Μετά την απαιτητική ομαδική δοκιμασία, οι Κόκκινοι αναδείχθηκαν νικητές με έξι βαθμούς διαφορά και έτσι οι Μπλε οδηγήθηκαν σε δοκιμασία ασυλίας.

Η δοκιμασία ασυλίας είχε να κάνει με Ιταλικές μακαρονάδες και οι παίκτες είχαν να διαλέξουν ανάμεσα σε pesto, arabiata και μακαρονάδα με ελιές. Οι παίκτες έπρεπε να παρασκευάσουν δυο μακαρονάδες, σε χρόνο μόλις 30 λεπτά και η μια καλύτερη προσπάθεια, θα ήταν και εκείνη, που θα κατάφερνε να κερδίσει την πολυπόθητη ασυλία και το εισητήριο για την τελική δεκάδα.

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved