Media

Survivor spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει το huge έπαθλο στην Πούντα Κάνα και στο πάρκο των μαϊμούδων

Gossip-tv Team

Survivor spoiler: Άραγε θα καταφέρουν οι Μπλε να "σπάσουν" το σερί των Κόκκινων που έχουν κατακτήσει -την προηγούμενη εβδομάδα- τα τρία μεγάλα έπαθλα που τους "χάρισε" ο Ατζούν;

Η αλήθεια είναι πως η ατμόσφαιρα στην καλύβα των Μαχητών είναι ακόμα έκρυθμη με τους παίκτες να τσακώνονται συνεχώς μεταξύ τους.

Οι τρεις τελευταίες ήττες τους σε σημαντικά έπαθλα, όπως ήταν το ονειρεμένο ταξίδι στο Μαϊάμι, η διανυκτέρευση σε μία παραμυθένια βίλα με φαγητό, το πάρτι και το έπαθλο επικοινωνίας ασφαλώς κατά το οποίο θα μιλούσαν με τους δικούς τους ανθρώπους για τις ευχές του Πάσχα, στοίχισαν ιδιαίτερα ψυχολογικά στους Μπλε οι οποίοι στο μεταξύ έχουν να διαχειριστούν και πολλές κόντρες στους κόλπους της ομάδας.

Αξίζει εδώ να αναφέρουμε ότι συνολικές νίκες έχουν φτάσει το 14-12 υπέρ των κόκκινων.

Με αυτή την αρνητική διάθεση, οι Μπλε ρίχνονται και πάλι απόψε στον στίβο μάχης για να νικήσουν τους ασταμάτητους -φαινομενικά- Κόκκινους οι οποίοι από την πλευρά τους νιώθουν άτρωτοι.

Σύμφωνα όμως με τα πρώτα spoilers που καταφτάνουν από τον Άγιο Δομίνικο για το αποψινό -επίσης- μεγάλο έπαθλο, είναι οι Μπλε οι οποίοι τελικά θα καταφέρουν να "σπάσουν" το σερί των Διάσημων.

Όλα τα παραπάνω που σας μεταφέρουμε είναι με μεγάλη επιφύλαξη και μένει να δούμε αν όντως θα είναι οι Μπλε αυτοί που θα κατακτήσουν το μεγάλο αποψινό έπαθλο.

Δείτε παραπάνω το τρέιλερ για το αποψινό επεισόδιο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved