Media

Μαυρικίου: Αποκάλυψε το αστρονομικό ποσό που ζήτησε παρουσιάστρια για να παίξει μουσική στο γάμο του

Gossip-tv Team

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και  η Ιλάειρα Ζήση παραχώρησαν τηλεοπτική συνέντευξη και υπήρξαν άκρως αποκαλυπτικοί, μιλώντας για όλους και για όλα, αλλά και για τον επερχόμενο γάμο τους. 

Οι δυο τους είναι ένα πάρα πολύ ερωτευμένο ζευγάρι και ιδιαίτερα μετά από τον αρραβώνα τους, δεν κρύβουν ποτέ το χαμόγελο και τον ενθουσιασμό τους σε κάθε τους κοινή εμφάνιση.

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση βρέθηκαν καλεσμένοι στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη "Open Weekend" και υπήρξαν άκρως αποκαλυπτική σχετικά με την συμμετοχή τους στο νέο ταξιδιωτικό παιχνίδι του Star "Asian Express", αλλά και για τον επερχόμενο γάμο τους, ο οποίος και πρόκειται να πραγματοποιηθεί πολύ σύντομα. Η Ελένη Τσολάκη φυσικά δεν μπορούσε να μην ρωτήσει τον Μαυρίκιο Μαυρικίου για όλα όσα ακούγονται για την παρουσιάστρια, που ο ίδιος προσκάλεσε να παίξει μουσική στον γάμο τους, αν και εκείνη δεν τον προβάλλει στην εκπομπή της. Ο ίδιος το παραδέχτηκε και μάλιστα μίλησε και με λεπτομέρειες για το ποσό που του ζήτησε.

Πολύ πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Είναι αλήθεια αυτό που είπα για την παρουσιάστρια. Χαρακτηριζόμαστε από κάποιες εκπομπές και κάποιους πανελίστες ως δήθεν ζευγάρι. Με ενόχλησε ότι υπάρχουν δήθεν συμπεριφορές από ανθρώπους που μας λένε δήθεν. Κι έδωσα ένα παράδειγμα και είπα για την πρόταση στην παρουσιάστρια. Δεν έκανα την πρόταση στην ίδια, αλλά σε έναν από τους ανθρώπους που τη μανατζάρουν. Ζήτησε 12.000 ευρώ για να έρθει να παίξει μουσική για 45 λεπτά... Έχουμε κλείσει 3 τραγουδιστές για το γάμο μας, αλλά δεν μπορώ να πω πολλά. Η μία, το όνομά της συνδέεται με ένα χρώμα, ενώ ο άλλος είναι Κύπριος»

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved