Media

Ελλάδα έχεις Ταλέντο: Το ζευγάρι των παιδιών «τρέλανε» τους κριτές- Χριστοπούλου: «Ανατρίχιασα»

Gossip-tv Team

Ελλάδα έχεις Ταλέντο: Από την audition τους, η Μαριλένη και ο Αλέξανδρος είχαν αποδείξει το πόσο πολύ ταλαντούχοι είναι και το πόσο επαγγελματίες, παρά το νεαρό της ηλικίας τους. 

Το αγαπημένο σόου ταλέντων πλησιάζει προς το τέλος του, μιας και ο μεγάλος τελικός είναι πολύ κοντά και βρισκόμαστε μια μόνο ανάσα από την ανάδειξη του φετινού μεγάλου νικητή.

Ο σημερινός ημιτελικός, που ήταν και ο τελευταίος του "Ελλάδα έχεις Ταλέντο" ξεκίνησε με τις ανακοινώσεις του Σταύρου Σβήγκου και του Νικόλα Ράπτη σχετικά με την ανάδειξη των τελευταίων τριών φιναλίστ για τον μεγάλο τελικό. Επιπρόσθετα, οι δυο τους είπαν ότι στον συγκεκριμένο ημιτελικό θα διαγωνιστούν και δυο golden buzzer, ένα ζευγάρι χορού και ένα τραγουδιστικό.

Το golden buzzer του Τάκη Ζαχαράτου ήταν η 10χρονη Μαριλένη και ο 13χρονος Αλέξανδρος, οι οποίοι στην audition είχαν κλέψει τις εντυπώσεις χορεύοντας latin. Αυτό συνέβη λοιπόν και στον ημιτελικό, με τα δυο παιδιά να συγκινούν πολύ τους κριτές. Ο Τάκης Ζαχαράτος, μετά την λήξη της εμφάνισής τους, ανέβηκε στη σκηνή και τους έδωσε ο ίδιος συγχαρητήρια για την τόσο καλή απόδοσή τους.

Η Έλενα Χριστοπούλου αποκάλεσε τον Αλέξανδρο superstar ενώ είπε και στους δυο ότι ανατρίχιασε με την εμφάνισή τους στο stage και ότι την ξεσήκωσαν.

Δείτε το σχετικό βίντεο με την εμφάνισή τους παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved