Media

Rouk Zouk Special: Η επική περιγραφή του Πετρούνια για το γυναικείο εσώρουχο- «Κάγκελο» η Μιλλούση!

Gossip-tv Team

Rouk Zouk Special: Το σημερινό επεισόδιο (1-5) ξεκίνησε με τον πιο επικό τρόπο και με μια περιγραφή του Λευτέρη Πετρούνια, που άφησε άφωνη την Μιλλούση. 

Είναι το αγαπημένο τηλεπαιχνίδι, το οποίο και οι τηλεθεατές παρακολουθούν καθημερινά και κάθε Κυριακή τους περιμένει μια νέα έκπληξη, με τους καλεσμένους που έχει η Ζέτα Μακρυπούλια.

Στο σημερινό επεισόδιο της Πρωτομαγιάς, οι καλεσμένοι- έκπληξη της Ζέτας Μακρυπούλια ήταν από τον χώρο του αθλητισμού. Πολύ πιο συγκεκριμένα, η "μάχη" κρίθηκε μεταξύ της ομάδας «THE CHAMPIONS» των Λευτέρη Πετρούνια, Γιώργου Χατζηευσταθίου, Δώρας Γκουντούρα, Άλκη Κυνηγάκη και Κορίνας Πολίτη και της ομάδας «THE MEDALISTS» των Βασιλικής Μιλλούση, Χρήστου Βολικάκη, Φένιας Τζέλη, Μαρίας Μπελιμπασάκη και Λεωνίδα Τσορτανίδη.

H πρώτη φράση που δόθηκε στον Λευτέρη Πετρούνια να περιγράψει ήταν επική, μιας και επρόκειτο για γυναικείο εσώρουχο. Η Βασιλική Μιλλούση έμεινε "κάγκελο", στο άκουσμα της λέξης και ο Λευτέρης Πετρούνιας ξεκίνησε να την περιγράφει στον συμπαίκτη του.

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved