Media

Ζωζώ Σαπουντζάκη: Το εντυπωσιακό μονόπετρο που δέχτηκε σαν δώρο για την γιορτή της!

Gossip-tv Team

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη παραχώρησε τηλεοπτικές δηλώσεις και μίλησε για την καριέρα της, αλλά και για την προσωπική της ζωή, παραδέχοντας ότι τα τελευταία χρόνια έχει μια σχέση. 

Είναι πολύ αγαπητή στο κοινό, με το όνομά της να είναι συνυφασμένο με την ελληνική τηλεόραση και τον ελληνικό κινηματογράφο.

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη παραχώρησε τηλεοπτικές δηλώσεις στην εκπομπή "Happy Day" και παραδέχτηκε ότι σε λίγες ημέρες θα κλείσει τα 88 της χρόνια. Η ίδια μίλησε για την καριέρα της, αλλά και για την προσωπική της ζωή ενώ έδειξε και on camera ένα μοναδικό μονόπετρο που είχε λάβει σαν δώρο για την ονομαστική της γιορτή.

Πολύ πιο συγκεκριμένα, η ίδια ανέφερε: «Είμαι πολύ απλός άνθρωπος, σεμνή, βγαίνω άβαφη, δεν ασχολούμαι με κανέναν, δεν κουτσομπολεύω, δεν έχω κακίες», λέει όταν τη ρωτούν από που αντλεί την ενέργειά της. «Είμαι με έναν άνθρωπο πολλά χρόνια τώρα. Είναι ένας άνθρωπος που με καταλαβαίνει, που ξέρει πως είμαι, με εμπιστεύεται και είναι πολύ ωραίο πράγμα... Ήθελα πάρα πολύ να κάνω παιδί και έκανα μεγάλη προσπάθεια και μου είπε ο γιατρός να προσέξω και να κάτσω στην Κινέτα. Κάθισα μία εβδομάδα, δύο, αλλά μετά στεναχωριόμουν».

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved