Media

Σασμός: Ο Μαθιός έκανε πρόταση γάμου αλλά viral έγινε το είδωλο παπαδιά που ζήτησε γραβιέρα light

Gossip-tv Team

Σασμός: Για μια ακόμη φορά η παπαδιά τα «σκέπασε» όλα με τις ατάκες της και το twitter «γονάτισε».

Στις τελευταίες σκηνές του αποψινού επεισοδίου είδαμε στο καφενείο τον παππά με την παπαδιά να πίνουν τις ρακές τους αλλά και τον Μαθιό.

Και μπορεί εκείνος μόλις είδε τη Βασιλική μέσα στο καφενείο που πήγε με το φλοράλ της φόρεμα να παραλάβει την παραγγελία της να της έκανε πρόταση γάμου μπροστά σε όλους, ωστόσο viral έγινε για μια ακόμη φορά το είδωλο, η παπαδιά δηλαδή η οποία παρήγγειλε γραβιέρα light για τη δίαιτα της αλλά και απάκι!

Στο twitter το ενδιαφέρον κέντρισε και πάλι η παπαδιά με τις ατάκες της όσο οι ήρωες είχαν μείνει αποσβολωμένοι με την πρόταση γάμου του Μαθιού στη Βασιλική μπροστά σε όλους.

Δες τα σχόλια

Στο νέο επεισόδιο

Το χωριό έχει πάρει φωτιά, καθώς τα νέα του Μαθιού και της Βασιλικής περνούν από στόμα σε στόμα και καταλήγουν στον Νικηφόρο… Η Καλλιόπη προσπαθεί να πάρει πάλι την κατάσταση στα χέρια της, μα το πραγματικό πλήγμα έρχεται από άλλου. Ο Αστέρης κάνει το ταξίδι που όλοι απεύχονται…

Καθώς ο Καραπάνος συνεχίζει να ψάχνει απελπισμένα το γιο του από τη φυλακή, εκείνος κρύβει στο μανίκι του έναν άσο που κανείς δεν υποψιάζεται... Κι ενώ η Αργυρώ ψάχνει τα πατήματά της κοντά στον Σταύρο και το παιδί, οι σκιές του παρελθόντος της έρχονται ασφυκτικά κοντά της… Θα καταφέρει να δει ο Αστέρης την Αργυρώ από κοντά; Και τι θα ανακαλύψει;

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved