Media

Survivor: Οι κόκκινοι πήραν κι άλλη ασυλία και στους μπλε στήθηκε μεγάλος καβγάς

Gossip-tv Team

Survivor: Μετά από έναν δύσκολο στίβο μάχης, οι κόκκινοι πήραν και πάλι την ασυλία, γεγονός που πυροδότησε την ένταση στην μπλε ομάδα.

Ο παίκτης των Μπλε είναι απομονωμένος από την ομάδα του, με το κλίμα να είναι ιδιαίτερα τεταμένο, μετά τον απίστευτο καβγά των παικτών της μπλε ομάδας στο επεισόδιο της Κυριακής.

Αυτό συνεχίστηκε και στο επεισόδιο της Δευτέρας με τον Τάκη να βγαίνει και πάλι εκτός εαυτού και πάλι με τον Σπύρο Μαρτίκα.

«Με την συμμετοχή του Μαρτίκα, αυτού του γλοιώδη τύπου που για ένα δευτερόλεπτο να κάτσει ακόμα στο Survivor θα κάνει οτιδήποτε περνάει από το χέρι του. Ότι πιο ύπουλο, ότι πιο υποχθόνιο σχέδιο θα το εφαρμόσει ο Μαρτίκας», είπε μεταξύ άλλων. Αργότερα και αφού η μπλε ομάδα ηττήθηκε, την καλύβα τους ξέσπασε μεγάλος καβγάς. Φωνές και βαριές κουβέντες ειπώθηκαν.

Στο επίκεντρο των τσακωμών βρέθηκε για άλλη μια φορά ο Τάκης Καραγκούνιας, ο οποίος δέχτηκε "πυρά" από παντού. «δεν είσαι ο χειρότερος παίκτης, αλλά για να σε ψηφίζουμε σημαίνει ότι φτάσαμε στο αμήν…», του είπαν ανάμεσα σε άλλα.

Δες το απόσπασμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved