Media

Το ατύχημα της Ιωάννας Μαλέσκου και η εξομολόγηση: «Σηκώνομαι, νιώθω ένα κρακ και...»

Gossip-tv Team

Love it: Ένα περιστατικό από το παρελθόν μοιράστηκε με το τηλεοπτικό κοινό, σήμερα, η Ιωάννα Μαλέσκου, στον αέρα της εκπομπής της στον ΣΚΑΙ.

Η παρουσιάστρια συγκεκριμένα αναφέρθηκε σε μια αστεία στιγμή που βίωσε καλεσμένη σε έναν γάμο. όταν της σκίστηκε το φόρεμα και αναγκάστηκε να δανειστεί ένα ζεκατάκι.

«Ένα τελευταίο. Σας έχει συμβεί να φορέσετε ένα τόσο στενό φόρεμα; Είμαι καλεσμένη σε γάμο, πριν έρθω από την Κρήτη στην Αθήνα, μια πολύ ωραία δεξίωση κλπ. Είναι αυτό που σιχαίνομαι εγώ στους γάμους, που βάζουν τις ροτόντες, που πρέπει να σηκώνεσαι για να χαιρετήσεις. Τέλοσπαντων πηγαίνω, φορούσα μια ολόσωμη φόρμα σε σκούρο μπλε ωραίο, ε… Σηκώνομαι και νιώθω ένα κρακ! Δεν ήταν τσίτα, δεν ξέρω τι συνέβη, το κακό το μάτι πήγε εκεί. Παιδιά, δεν σηκώθηκα ξανά! Πίσω, όλα, σκίστηκε! Έπρεπε να επιστρετεύσω τη γνώση μου. Δεν είχα πάρει μαζί ζακέτα, όπως συνηθίζω να παίρνω, δεν ήξερα τους ανθρώπους που ήταν κοντά, δανείστικα ενα ζακετάκι. Το έδεσα στη μέση, ήταν ότι πιο λάθος στιλιστικά έχει υπάρξει, τέλεια λύση. Από τότε τσεκάρουμε πάρα πολύ καλά τις ραφές πριν φορέσουμε οτιδήποτε», αποκάλυψε η Ιωάννα, η οποία είχε και μια on air ένταση με έναν καλεσμένο της.

Δείτε το βίντεο παραπάνω...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved