Media

Ντινόπουλος: «Ραγίζουν καρδιές» τα λόγια του αδερφού του: «Κατάφερε από το μηδέν να γίνει καλύτερος»

Gossip-tv Team

Ο θάνατός του το βράδυ της Δευτέρας 2 Μαίου προκάλεσε κύμα συγκίνησης, με τους οικείους του να μην μπορούν με τίποτα να πιστέψουν ότι έφυγε από την ζωή ένα πολύ νεαρό παιδί τόσο ξαφνικά. 

Ο Βασίλης Ντινόπουλος βρέθηκε νεκρός, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες στο σπίτι του στα Εξάρχεια, το βράδυ της Δευτέρας 2 Μαίου, προκαλώντας μεγάλο συγκίνηση στο πανελλήνιο.

Σύμφωνα με τα ιατρικά πορίσματα, ο θάνατος του 33χρονου Βασίλη Ντινόπουλο ήταν αποτέλεσμα του διαβήτη τύπου Α, με τον οποίο ο νεαρός αντιμετώπιζε προβλήματα τα τελευταία χρόνια. Στην εκπομπή T-live το μεσημέρι της Τρίτης 3 Μαίου μίλησε ο αδερφός του θύματος, με τα λόγια του να προκαλούν μεγάλη συγκίνηση.

Ο ίδιος θαύμαζε πολύ τον αδερφό του και είπε ότι είχε βεβαρυμένο ιατρικό ιστορικό, αλλά ήταν ένας άνθρωπος που προσπαθούσε πάρα πολύ και δεν το έβαζε κάτω με τίποτα. Ο Αναστάσιος- Οδυσσέας είπε ότι για τον θάνατο του αδερφού του ενημερώθηκε από τους φίλου του, ενώ ο πατέρας του, Αργύρης Ντινόπουλος, είχε ήδη ενημερωθεί για το γεγονός.

Όπως ανέφερε χαρκτηριστικά στην τηλεοπτική εκπομπή: «Ο αδερφός μου ήταν μοναδικός, ήταν στον τομέα του, στην δουλειά του, σε ότι έκανε ήτανε πρώτος. Είχε βραβευτεί και τώρα πρόσφατα. Είχα βραβευτεί και στην ταινία Kala Azar ως location manager. Ήταν πάρα πολύ καλό παιδί, δεν ήταν κακός άνθρωπος. Είχε βοηθήσει πολύ κόσμο και τα παιδιά που δούλευε όλοι ήταν ευχαριστημένοι. Ήταν χαρισματικός... Έπασχε από διαβήτη. Γενικά ταλαιπωριόταν αρκετά χρόνια και είχε βεβαρυμένο ιατρικό ιστορικό, το πάλευε, δυσκολευόταν αλλά το προσπαθούσε. Το επάγγελμά του ήταν αρκετά δύσκολο. Πας σε μέρη, επικοινωνείς, κλείνεις συμφωνίες, έχει τρέξιμο».

«Ο αδερφός μου είχε σπουδάσει κινηματογραφία. Σιγά σιγά, μόνος του, με πολλές θυσίες και κόπο, κατάφερε να είναι ο καλύτερος locaction manager στην Ελλάδα. Τώρα έκανε δουλειές και στο Χόλιγουντ. Το στρες και το άγχος που περνούσε ο αδερφός μου ήταν πολύ δύσκολο»

Δείτε το σχετικό βίντεο με όσα δήλωσε παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved