Media

Τα «καρφιά» του Βαλάντη στους πρώην συμπαίκτες του: «Από την πρώτη στιγμή στο Survivor όλοι...»

Gossip-tv Team

Ο Βαλάντης παραχώρησε μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη.

Η Αννίτα Πάνια υποδέχτηκε στον καναπέ της εκπομπής, «Ανοιχτά», τον Βαλάντη, ο οποίος μίλησε για όλους και για όλα.

Ο τραγουδιστής μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο Survivor, στα όσα συνέβησαν με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, τον Λάμπρο Κωνσταντάρα, αλλά και τους υπόλοιπους παίκτες στον Άγιο Δομίνικο, μπροστά και πίσω από τις κάμερες, με αποτέλεσμα αυτά να φέρουν την περιθωριοποίησή του από την ομάδα και στην συνέχεια την αποχώρησή του.

Πιο συγκεκριμένα ο τραγουδιστής για το περιστατικό με την Ευρυδίκη δήλωσε:«Μετάνιωσα που πληγώθηκε, η πρόθεση μου δεν ήταν αυτή. Με λύπη το είπα γιατί έχω περάσει και εγώ το ίδιο πράγμα πριν τρία χρόνια κι έχασα το μισό νεφρό μου. Ήταν τόσο μεγάλη η λύπη μου και έγινε όλο αυτό γιατί είπαν ότι εγώ πρότεινα στην Ευρυδίκη να κάνουμε μία ψεύτικη σχέση και εκείνη την στιγμή αισθάνθηκα μειωμένος. Από την πρώτη στιγμή όλοι ήθελαν να φύγω. Όλοι σαν άνθρωποι έχουν μια αξία αλλά σαν καριέρα δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Εγώ πήγα για να προφυλάξω και την αξία του καλλιτέχνη. Το Survivor αφήνει τον άλλον να μειώσει την καλλιτεχνική σου αξία».

Σε ερώτηση για το αν γυρνούσε τον χρόνο πίσω, ώστε να μην πει την ατάκα αυτή, είπε:«Αν πίστευα ότι δεν θα χρησιμοποιούσαν έτσι και δεν θα εκμεταλλευτεί με αυτόν τον τρόπο, δεν θα το έλεγα. Αν ήθελα να την προσβάλω θα το έκανα στο συμβούλιο, θα το έλεγα ενώπιον παικτών, έγινε σε στιγμή διαλείμματος».

Δείτε στο παραπάνω βίντεο όλα όσα δήλωσε για το Survivor και τους συμπαίκτες του.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved