Media

Σταύρος Σβήγκος: Ξεκαθαρίζει για το διαζύγιό του- Πως είναι οι σχέσεις του με την Ελένη Αϊβαλή!

Gossip-tv Team

O Σταύρος Σβήγκος παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και υπήρξε άκρως αποκαλυπτικός σχετικά με το διαζύγιό του από την Ελένη Αϊβαλή, μιλώντας για την σχέση τους σήμερα, που είναι πολύ καλές, μιας και οι δυο τους είναι πολύ κοντά στο παιδί τους. 

Είναι ένας από τους πολύ αγαπημένους ηθοποιούς, ο οποίος και έχει αποκτήσει φανατικό κοινό, που τον παρακολουθεί και τον στηρίζει σε κάθε νέο του επαγγελματικό βήμα.

Ο Σταύρος Σβήγκος παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη στην εκπομπή "Το Πρωινό" και μίλησε για όλους και για όλα. Ο ηθοποιός υπήρξε αποκαλυπτικός, μιας και για πρώτη φορά αναφέρθηκε εκτενώς στο πρόσφατο διαζύγιό του, ξεκαθαρίζοντας ότι με την πρώην σύζυγό του έχουν εξαιρετικές σχέσεις και είναι πολύ κοντά στον γιό τους, ο οποίος έχει πολύ μεγάλη ανάγκη και τους δυο γονείς τους.

Ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Είχε την ανάγκη να το πει και το είπε. Το θέμα είναι ότι έχουμε πάρα πολύ καλές σχέσεις. Πρώτα απ’ όλα είναι το παιδάκι μας μπροστά. Πάντα θα είμαστε οι γονείς του.

Πάντα θα είναι η μαμά του, πάντα θα είμαι ο μπαμπάς του. Έχουμε κοινό ενδιαφέρον το παιδί και κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για αυτό. Έχουμε συνεπιμέλεια με την Ελένη. Μισές μέρες με εμένα, μισές μέρες με τη μαμά του. Τα καταφέρνουμε και έχουμε την επιλογή να πηγαίνουμε όποτε θέλουμε. Μένουμε κοντά στα δέκα λεπτά».

«Δεν το αποφασίσαμε μόνοι μας αυτό, ήταν αυτό που θέλαμε. Συμβουλευτήκαμε και ειδικό πάνω στο θέμα. Για το παιδί, είναι μικρός και δέχεται μια πραγματικότητα όπως είναι. Είναι απόλυτα φυσιολογικό να συμβαίνει αυτό. Το αφύσικο θα ήταν να μην βλέπει έναν από τους γονείς. Ή να βλέπει δύο γονείς να είναι σε μαχαίρια. Δεν έχει αλλάξει κάτι για τον Άγγελο».

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved