Showbiz

Σβήγκος: «Δεν περίμενα κάτι διαφορετικό από τον Ρουβά, δεν έχει ασχοληθεί ποτέ με βαθιά πράγματα...»

Gossip-tv Team

Ο Σταύρος Σβήγκος παραχώρησε τηλεοπτικές δηλώσεις και μίλησε για το #MeToo, με αφορμή τις δηλώσεις του Σάκη Ρουβά για τον Δημήτρη Λιγνάδη

Είναι ένας από τους ηθοποιούς, που το τηλεοπτικό κοινό έχει αγαπήσει πολύ ανά τα χρόνια και τον στηρίζει σε κάθε νέο του επαγγελματικό βήμα.

Ο Σταύρος Σβήγκος μίλησε στην εκπομπή "Το Πρωινό" σχετικά με όλα όσα έχουν βγει στο φως τον τελευταίο καιρό για τις καταγγελίες και το ελληνικό κίνημα του #MeToo. Μέσα σε όλο αυτό το πλαίσιο, ρωτήθηκε και για τον Σάκη Ρουβά και τις δηλώσεις, που είχε κάνει εκείνος σχετικά με τον Δημήτρη Λιγνάδη, με τον οποίο είχαν συνεργαστεί στο παρελθόν και τον θεωρούσε έναν εξαιρετικό άνθρωπο και καλλιτέχνη.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά: «Όταν βλέπουμε ακόμα και σήμερα να προσπαθούν να συγκαλύψουν πράγματα, να επιτρέπονται πράγματα τα οποία είναι κακοποιητικά προς έναν άλλο άνθρωπο και το βλέπεις από πρόσωπα που τυχαίνει από το να είναι εκλεγμένα μέχρι να έχουν απλά δημόσιο λόγο όπως έχω και εγώ αυτή τη στιγμή, αυτό είναι απαράδεκτο... Δεν περίμενα κάτι άλλο από τον Σάκη Ρουβά. Γιατί πέφτουμε από τα σύννεφα; Δε ξέρω αν είναι καλός χρυσός και άγιος στην προσωπική του ζωή, δεν τον γνωρίζω τον άνθρωπο αλλά δεν έχω ακούσει ποτέ να ασχολείται με πιο βαθιά πράγματα. Από που να ξεκινήσω για αυτόν; Από τον Λυκαβηττό;»

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved