Media

Μαυρικίου: Aπαντά για την σύγκριση με τον Μαυρίδη: «Συγκρίνεται η υπογραφή με τον γάμο της χρονιάς;»

Gossip-tv Team

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση παραχώρησαν τηλεοπτικές δηλώσεις, λίγο πριν την αναχώρησή τους για το τηλεπαιχνίδι του Star "Asia Express".

Σε σχετική ερώτηση, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου είχε πει για τον Γιώργο Μαυρίδη ότι το έχει ξανακάνει όλο αυτό το concept και ότι φαινομενικά του είναι πολύ πιο εύκολο.

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση παραχώρησαν τηλεοπτικές δηλώσεις στην εκπομπή "Super Κατερίνα" και μίλησαν για τα σχέδιά τους για το Asian Express ενώ και οι δυο έδειχναν να είναι τρομερά ορεξάτοι και να ανυπομονούν για όλο αυτό το νέο τους βήμα. Μεταξύ πολλών, ρωτήθηκαν για τον Γιώργο Μαυρίδη, ο οποίος θα συμμετάσχει και εκείνος με την σύζυγό του στο ριάλιτι του Star. O Μαυρίκιος Μαυρικίου απάντησε χαρακτηριστικά για την "κόντρα που ξέσπασε μεταξύ τους":

"Ο Γιώργος Μαυρίδης μπορεί να είναι φαβορί γιατί το έχει ξανακάνει όλο αυτό. Για εμάς είναι κάτι καινούργιο και θα το ζήσουμε στο έπακρο. Εμένα η αγάπη και η χαρά που νιώθω μου δίνει τεράστια δύναμη και πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε...."

Όσον αφορά το γεγονός ότι και ο Γιώργος Μαυρίδης παντρεύεται με την σύντροφό του, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου απάντησε χαρακτηριστικά: "Τι συγκρίνουμε τώρα; Μια υπογραφή στο δημαρχείο με τον γάμο της χρονιάς;"

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved