Media

Πάτρα: Όλα όσα δήλωσε η κοινωνική λειτουργός μετά την έκθεση για κακοποίηση της Τζωρτζίνας

Gossip-tv Team

Πάτρα: Όλα όσα αποκάλυψε η κοινωνική λειτουργός για την οικογένεια Δασκαλάκη.

Οι εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας είναι καταιγιστικές και κάθε μέρα έρχονται στο φως της δημοσιότητας νέες πληροφορίες και μαρτυρίες.

Σήμερα (5/5) η εκπομπή «Live News» παρουσίασε την έκθεση της κοινωνική λειτουργού που είχε επισκεφτεί την οικογένεια Δασκαλάκη, μετά την καταγγελία που είχε γίνει στο Χαμόγελο του Παιδιού για κακοποίηση της Τζωρτζίνας.

Στο σημείωμα μεταξύ άλλων καταγράφεται πως η οικογένεια ζει σε ένα σπίτι τεσσάρων δωματίων, σε υγιεινό περιβάλλον, ότι οι γονείς είναι ασφαλισμένοι και πως πρόκειται να παντρευτούν.

Το ζευγάρι με την σειρά του, δεν αποδέχτηκε τις κατηγορίες και τις απέδωσε σε κακόβουλη καταγγελία μιας παλιάς σχέσης που είχε ο Μάνος.

H εκπομπή επικοινώνησε με την κοινωνική λειτουργό, η οποία δήλωσε:«Δε θυμάμαι την οικογένεια, δεν βρέθηκε κάτι το μεμπτό εκείνη την χρονική στιγμή. Εάν η οικογένεια απέκτησε προβλήματα στο μέλλον, δεν μπορώ να γίνω μελλοντολόγος (…) Έκανα τη δουλειά μου, δεν έχω να ψάξω κάτι περισσότερο. Προφανώς δεν είδα κάτι άσχημο, κάτι να με προβληματίσει ως επαγγελματία».

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved